U bent hier:Home Organisatie Locaties Penitentiaire Inrichtingen PI Arnhem  Arnhem De Berg

PI Arnhem

Arnhem De Berg

De locatie Arnhem De Berg vormt samen met de locaties Arnhem Zuid en Extramurale Detentie de Penitentiaire Inrichting (PI) Arnhem.

De locatie Arnhem De Berg is zowel een gevangenis als een Huis van Bewaring met capaciteit voor ongeveer 230 gedetineerden.

Contactgegevens

Postadres
Postbus 335
6800 AH Arnhem

Bezoekadres
Wilhelminastraat 16
6812 CW Arnhem
Telefoonnummer: 088-0727900

Naar boven

Bezoekinformatie

U bent als bezoeker van harte welkom. Wij rekenen op uw begrip voor onze toegangsprocedure. U kunt als bezoeker niet telefonisch een afspraak maken. Uw relatie is zelf verantwoordelijk wie er op zijn vaste bezoekuur komt. Hij levert een namenlijst in van degenen die bij hem op bezoek kunnen komen. Er mogen maximaal 4 bezoekers komen, waarvan maximaal 3 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar (tot 1 oktober 2013 maximaal 3 bezoekers in totaal). Als uw naam op deze lijst staat bent u van harte welkom. Uw relatie informeert u over zijn vaste bezoekuur. Hij is ook verantwoordelijk voor het afbellen van de afspraak. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, een half uur voor einde bezoektijd wordt u niet meer toegelaten.

Bezoekmomenten familie en relaties
Bezoek is (afhankelijk per afdeling) mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag.

Bezoekmomenten ambtelijk bezoek
Op afspraak dagelijks van 8.30 tot 11.30 uur (laatste afspraak kan gemaakt worden om 11.00 uur) en van 13.00 uur tot 16.30 uur (laatste afspraak kan gemaakt worden om 16.00 uur).

Naar boven

Kleding en goederen invoeren

De in te voeren goederen moeten overeenstemmen met de aanvraaglijst die uw relatie vooraf moet invullen. Wilt u goederen invoeren dan kunt u zich vanaf 15 minuten voor aanvang van uw bezoek melden bij de portier.

Alles wat u invoert, wordt geregistreerd. U krijgt een bewijs van invoer. Dit moet u goed bewaren. Bij eventuele vermissing van goederen wordt hiernaar gevraagd. Het is niet toegestaan kleding of andere goederen tijdens het bezoek te ruilen of te overhandigen.

Naar boven

Gedetineerdenpost

Post bestemd voor gedetineerden kan, onder vermelding van naam (inclusief initialen/voornaam), locatie De Berg en registratienummer, naar het bovenstaande postadres worden gestuurd.

E-mail a prisoner
U kunt gedetineerden ook een e-mail sturen.

Naar boven

Geld storten

Geld storten op rekening van een gedetineerde kan op rekeningnummer 56.99.89.272 t.n.v. PI Arnhem onder vermelding van voorletters, achternaam en registratienummer van de gedetineerde.
Voor internationale overmakingen gebruikt u de volgende gegevens: IBAN: NL39RBOS0569989272, Swift/BIC code: RBOSNL2A.

Naar boven

Boete betalen

Openstaande boetes kunnen uitsluitend worden voldaan via het CJIB (www.cjib.nl). Het CJIB stelt DJI op de hoogte, zodra de boetebetaling is verwerkt.

Naar boven

Rondleidingen

Rondleidingen zijn niet mogelijk, met uitzondering van groepen die voor hun werk of opleiding een duidelijke binding hebben met het gevangeniswezen.
In dit geval kunnen verzoeken schriftelijk worden ingediend (minimaal vier weken van te voren) op bovenstaand postadres, ter attentie van de vestigingsdirecteur. Vermeld bij aanvraag in ieder geval het doel en de grootte van het gezelschap.

Naar boven