U bent hier:Home Organisatie Locaties Penitentiaire Inrichtingen  PI Dordrecht

PI Dordrecht

De Penitentiaire Inrichting (PI) Dordrecht bestaat uit één locatie.

Contactgegevens

Postadres
Postbus 638
3300 AP DORDRECHT 
Tel. 088 07 22600

Bezoekadres
Kerkeplaat 25
3313 LC DORDRECHT

Routebeschrijving

Naar boven

Bezoekinformatie

Familie en relaties kunnen zelf geen afspraak maken: de gedetineerde zorgt voor de aanmelding en het uitnodigen van het bezoek. Voor meer informatie zie onderstaand document.

Advocatuur en niet-Justitiegebonden organisaties:
Ambtelijk bezoek is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 11.45 uur en van 12.30 uur tot 16.30 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 minuten voor einde bezoek. Wij raden aan om vóór het ambtelijk bezoek een afspraak te maken via de bezoekadministratie. Een afspraak maken kan via het nummer 088-07 22715. Het afspraken bureau/ambtelijk bezoek is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur.
Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt kan het voorkomen dat er geen spreekkamer beschikbaar is of uw cliënt niet in de gelegenheid is om u te ontvangen omdat hij gebonden is aan bloktijden. Indien er een afspraak wordt gemaakt, dan dient het ambtelijk bezoek zijn cliënt hierover zelf te informeren.

U dient naast een eventuele beroepenpas in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Naar boven

Kleding en goederen invoeren

Het is mogelijk om kleding en goederen in te voeren voor een gedetineerde. Dit kan van maandag tot en met vrijdag (niet op feestdagen) van 09.30 tot 16.45 uur. Aan de hoeveelheid kleding en goederen zijn regels verbonden. Daarom is het raadzaam de invoer eerst af te stemmen met de gedetineerde voordat u kleding en/of goederen komt brengen.
De gedetineerde is bekend met de regels die verbonden zijn aan de invoer van kleding en goederen.

Naar boven

Gedetineerdenpost

Post bestemd voor gedetineerden kan, onder vermelding van naam (inclusief voornaam/initialen) en registratienummer, naar het bovenstaande postadres of bezoekadres worden gestuurd.

E-mail a prisoner
U kunt gedetineerden ook een e-mail sturen.

Naar boven

Geld storten

Geld storten op rekening van een gedetineerde kan op rekeningnummer 56.99.89.426 ten name PI Dordrecht onder vermelding van voorletters, achternaam en registratienummer van de gedetineerde. Voor internationale overmakingen gebruikt u de volgende gegevens: IBAN nummer NL52RBOS0569989426, BIC code RBOSNL2A.

Naar boven

Boete betalen

Openstaande boetes kunnen uitsluitend worden voldaan via het CJIB (www.cjib.nl). Het CJIB stelt DJI op de hoogte, zodra de boetebetaling is verwerkt.

Naar boven

Rondleidingen

Rondleidingen zijn niet mogelijk met uitzondering van groepen die vanuit hun werk of opleiding een duidelijke binding hebben met het gevangeniswezen. Verzoeken kunnen in dit geval schriftelijk worden ingediend (minimaal vier weken van te voren) op bovenstaand adres, ter attentie van het Bureau Managementondersteuning. Vermeld bij aanvraag in ieder geval het doel en de grootte van het gezelschap.

Naar boven

Locatie specifieke informatie

De PI Dordrecht, voorheen ‘Dordtse Poorten’, bestaat sinds 1996. Er is plaats voor 372 gedetineerden in verschillende regimes, namelijk Huis van Bewaring, Gevangenis en de Extra Zorgvoorziening.

Naar boven