U bent hier:Home Organisatie Locaties Penitentiaire Inrichtingen PI Heerhugowaard Alkmaar  Zuyder Bos

PI Heerhugowaard Alkmaar

Zuyder Bos

Zuyder Bos is gebouwd in 1994. Het is een moderne standaardgevangenis met tien afdelingen. Elke afdeling bestaat uit een gang met aan weerszijden cellen. Het is een onderdeel van de Penitentiaire Inrichtingen Heerhugowaard Alkmaar. De capaciteit bedraagt 242 gedetineerden en het regime is gevangenis. In Zuyder Bos is ook een Extra Zorg Voorziening (EZV).

Contactgegevens

Postadres
PI Heerhugowaard Alkmaar, locatie Zuyder  Bos
Postbus 304
1700 AH HEERHUGOWAARD
Tel  088 07 29000 

E-mail
BMO: bmo.zuyderbos@dji.minjus.nl

Bezoekadres

Copernicusstraat 10
1704 SV HEERHUGOWAARD

Naar boven

Bezoekinformatie

Familie en relaties kunnen zelf geen afspraak maken: de gedetineerde zorgt voor de aanmelding van het bezoek. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 minuten voor einde bezoek. Bezoek is mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag.
Ambtelijk bezoek is op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 11:45 uur en van 13:00 uur tot 16:45 uur.

Naar boven

Kleding en goederen invoeren

Het invoeren van kleding en goederen kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur. ’s Avonds is dit mogelijk van 17.15 uur tot 20.00 uur. Invoer in het weekend is mogelijk van 08.00 uur tot 13.00 uur van 13.30 uur tot 16.00 uur. Voor de hoeveelheid en het type van invoer gelden regels. Daarom is het aan te raden de invoer vooraf af te stemmen met de gedetineerde.

Naar boven

Gedetineerdenpost

Post bestemd voor gedetineerden kan, onder vermelding van naam (inclusief voornaam / initialen) en registratienummer, naar het bovenstaande postadres worden gestuurd.

E-mail a prisoner
U kunt gedetineerden in de PI Heerhugowaard, locatie Zuyder Bos ook per e-mail bereiken. Daarvoor heeft u het registratienummer nodig en moet u zich inschrijven op www.emailaprisoner.nl.

Berichten worden op de postkamer uitgeprint en in een envelop bij de gedetineerde afgeleverd. Indien op werkdagen verzonden voor 11.00 uur's ochtends, worden e-mails in de regel nog dezelfde dag voor 17.00 uur bezorgd. Anders op de eerstvolgende werkdag.

Emailaprisoner.nl is geen onderdeel van DJI. Voor vragen over emailaprisoner.nl kunt u uitsluitend terecht op bovengenoemde website.

Naar boven

Geld storten

Geld storten op rekening van een gedetineerde kan op rekeningnummer 56.99.89.205 ten name van PI Heerhugowaard Alkmaar onder vermelding van voorletters, achternaam en registratienummer van de gedetineerde. Voor internationale overmakingen gebruikt u de volgende gegevens: IBAN nummer NL05RBOS0569989205, BIC code RBOSNL2A.

Naar boven

Boete betalen

Openstaande boetes kunnen uitsluitend worden voldaan via het CJIB (www.cjib.nl). Het CJIB stelt DJI op de hoogte, zodra de boetebetaling is verwerkt.

Naar boven

Rondleidingen

Rondleidingen zijn niet mogelijk, met uitzondering van groepen die voor hun werk of opleiding een duidelijke binding hebben met het Gevangeniswezen. Verzoeken kunnen schriftelijk worden ingediend (minimaal vier weken van te voren) op bovenstaand adres, ter attentie van de vestigingsdirecteur. Vermeld bij aanvraag in ieder geval het doel en de grootte van het gezelschap.

Naar boven

Zuyderbos (PI Heerhugowaard Alkmaar)

Verwante informatie