U bent hier:Home Organisatie Locaties Penitentiaire Inrichtingen PI Middelburg  Torentijd

PI MiddelburgTorentijd

De locatie Torentijd vormt samen met ZBBI De Nederhof de Penitentiaire Inrichting (PI) Middelburg.

De locatie Torentijd vormt samen met de ZBBI De Nederhof, de Penitentiaire Inrichtingen Middelburg. PI Middelburg biedt plaats voor 233 mannelijke gedetineerden.

De inrichting kent de volgende producten:

  •  Huis van Bewaring (95 plaatsen)

  •  Gevangenis (87 plaatsen)

  •  ZBBI (27 plaatsen)

  • Politie Arrestantencomplex (24 plaatsen)

Contactgegevens

Postadres
PI Middelburg
Postbus 8064
4330 EB MIDDELBURG
Telefoon: 088 07 22 900
E-mail: torentijd@dji.minjus.nl

Bezoekadres
Torentijdweg 1
4337 PE MIDDELBURG

Naar boven

Bezoekinformatie

Familie en relaties kunnen zelf geen afspraak maken: de gedetineerde zorgt voor de aanmelding van het bezoek en het doorgeven aan zijn familie en relaties van zijn bezoekdag en tijd.
Ambtelijk bezoek is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 11.30 uur en van 13.00 – 16.30 uur. Voor ambtelijke bezoek moet een spreekruimte gereserveerd worden. Dit kan telefonisch op werkdagen van 09.30 – 12.00 uur via telefoonnummer 088 07 22 943.

Naar boven

Kleding en goederen invoeren

Het invoeren van kleding en goederen kan voor alle gedetineerden op maandag t/m vrijdag van 08.30 – 11.30 en van 13.00 – 16.30 uur. Het invoeren van kleding en goederen kan ook voor gedetineerden met bezoekmomenten op dinsdag- of donderdagavond of zondag.
Voor de hoeveelheid & type invoer gelden regels. Daarom is het aan te raden de invoer af te stemmen met de gedetineerde. Informatie over invoer is ook te verkrijgen op papier bij de voorportier.

Naar boven

Gedetineerdenpost

Post bestemd voor gedetineerden kan, onder vermelding van naam (inclusief voornaam/initialen) naar bovenstaand bezoekadres worden gestuurd.

E-mail a prisoner
Mail sturen aan een gedetineerde kan ook in PI Middelburg locatie Torentijd. De organisatie Emailaprisoner.nl heeft een systeem ontwikkeld waarbij bekenden van de gedetineerden zich kunnen inschrijven op de website. Zij storten minimaal 5 euro tegoed en kunnen dan op de website een formulier invullen dat als e-mail bij de PI wordt afgeleverd. Berichten via Emailaprisoner.nl worden in de PI op een A4 geprint en op de cel van de gedetineerde afgeleverd. De gedetineerde kan geen e-mail terugsturen. Het is dus eenrichtingsverkeer.

De bekenden moeten voor het versturen van een e-mail, het SKN nummer weten en de locatie waar de gedetineerde zit. Alleen de gedetineerde kan dit nummer en de locatie aan u doorgeven. Met deze gegevens kunt u op de website Emailaprisoner.nl een bericht sturen.

De organisatie Emailaprisoner.nl is geen onderdeel van DJI. Vragen over Emailaprisoner.nl moeten via die website worden gesteld. Op de website van Emailaprisoner staat de werkwijze beschreven.

Naar boven

Geld storten

Geld overmaken aan een gedetineerde kan op bankrekeningnummer 56.99.91.226, t.n.v. PI Middelburg, onder vermelding van naam, voorletters en registratienummer van de gedetineerde. Het registratienummer dient de gedetineerde zelf door te geven. Voor internationale overmakingen gebruik u de volgende gegevens: IBAN nummer NL49RBOS0569991226, BIC code RBOSNL2A.

Naar boven

Boete betalen

Op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur kunnen geldswaardige straffen contant bij de inrichting worden voldaan. Echter coupures tot € 100,00 worden geaccepteerd en het totaalbedrag mag niet meer bedragen dan € 15.000,00.
De boete kan ook voldaan worden via overboeking, zie bovenstaand stukje onder ‘Geld storten’. LET OP: vermeld duidelijk dat het gaat om een boetebetaling.

Naar boven

Rondleidingen

Rondleidingen zijn, niet mogelijk, met uitzondering van groepen die voor hun werk of opleiding een duidelijke verbinding hebben met het gevangeniswezen.
Verzoeken kunnen schriftelijk worden ingediend (minimaal vier weken van te voren) op bovenstaand adres, ter attentie van de vestigingsdirecteur. Vermeld bij de aanvraag het doel en de grootte van het gezelschap.

Naar boven

Stageplaatsen

Op diverse afdelingen van de PI Middelburg bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Hiervoor geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Heb je belangstelling voor een stage, stuur een brief aan de stagecoördinator op bovenstaand adres of mail naarstage-torentijd@dji.minjus.nl. Neem voor een stage als ILO-er, contact op met je stagebegeleider van het CIOS.

De volgende stageplaatsen zijn aanwezig:

Penitentiair Inrichtingswerker
Aantal stageplaatsen: 4
Opleiding: Social Work, Opleiding SPH/SPW, Opleidingsjaar 2/3

Penitentiair Inrichtingswerker
Oriëntatiestage – 1 week
Aantal stageplaatsen: 4
Opleiding: Social Work, Opleiding SPH, Opleidingsjaar 1 

Medische Dienst
Aantal stageplaatsen: 1
Opleiding: HBO Verpleegkunde, Opleidingsjaar 4

Beveiliging
Aantal stageplaatsen: 2
Opleiding: MBO Beveiliging 2, Jaar 4

MMD
Aantal stageplaatsen: 1
Opleiding: Social Work, Opleiding MWD

Instructeur Lichamelijke Opvoeding
Aantal stageplaatsen: 1
Opleiding: MDGO-SB, Opleiding CIOS, Opleidingsjaar

Naar boven

Torentijd (PI Middelburg)

Verwante informatie