Nieuwe website voor DJI

DJI heeft een vernieuwde website. De nieuwe website is overzichtelijker en heeft een rustige uitstraling en logische indeling. Daarmee willen we ervoor zorgen dat u makkelijker kunt vinden wat u zoekt. Ook voldoet DJI daarmee beter aan de richtlijnen die de Rijksoverheid aan onze website stelt.

De oude en nieuwe website van DJI naast elkaar

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

  • U vindt bovenaan Home  in het witte blok ‘Veel bekeken’ onderwerpen. Zo kunt u makkelijk en snel naar de pagina’s die onze bezoekers het meest bekijken op DJI.nl.
  • U vindt sommige informatie op andere plekken op onze nieuwe website dan u misschien bent gewend. Dit heeft te maken met onze nieuwe logische indeling. Deze moet ervoor zorgen dat de informatie die u zoekt meer bij elkaar staat zodat u minder tijd kwijt bent met zoeken. Toch kan het even wennen zijn in het begin. Belangrijk is het om te weten dat de inhoud van onze website niet is veranderd. De zoekfunctie kan u in het begin helpen om snel te vinden wat u zoekt.
  • Onze website heeft een nieuwe indeling en uitstraling die meer lijkt op de andere websites van de Rijksoverheid. Zo is het voor u duidelijker dat u te maken hebt met een organisatie van de Rijksoverheid.

Wat gaan we de komende tijd nog veranderen?

Wij gaan de komende tijd voor u aan de slag om onze website nog beter te maken. Zo gaan we een deel van onze teksten herschrijven zodat nog meer mensen begrijpen wat we bedoelen. Ook gaan we ervoor zorgen dat al onze pdf’s en andere documenten toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.

Gebruik de juiste browser

Om de site goed te kunnen bekijken raden wij aan om voor de laptop en desktop gebruik te maken van de browser Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze nieuwe website?

Neem contact op met onze webredactie via webredactie@dji.minjus.nl.