Online VOM-bijeenkomst op 15 juni 2021

Ben je benieuwd wat de nieuwe aanpak van jongeren in detentie voor jouw werk betekent? Doe dan mee aan de online bijeenkomst van het programma Vrijheidsbeneming op Maat Jeugd (VOM) op 15 juni 2021.

VOM iconen

Tussen 14.30 en 17.00 uur ontmoet je collega’s en netwerkpartners, hoor je meer over de ontwikkelingen in de Kleinschalige Voorzieningen Justitiële Jeugd (KVJJ) en Justitiële Jeugdinrichtingen (JJI’s) en kun je zelf in workshops meepraten mee over de vernieuwende voorstellen voor maatwerk in beveiliging en behandeling.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van JJI’s en KVJJ’s en netwerkpartners zoals de Raad voor de Kinderbescherming, gemeenten, de (jeugd)reclassering, het Openbaar Ministerie en de rechterlijke macht.

Inschrijven

Via de website vom-bijeenkomst.nl kun je het hele programma bekijken en je inschrijven.