Is werken in de PI Dordrecht iets voor jou?

Wil jij werken met een bijzondere doelgroep? En tegelijkertijd bijdragen aan een veilige samenleving? Misschien is een baan in de gevangenis dan iets voor jou. De penitentiaire inrichting (PI) Dordrecht zoekt nieuwe collega’s. Ontdek tijdens onze kennismakingsavond of dit werk iets voor jou is. Zorg dat je erbij bent op woensdag 17 november 2021 vanaf 18.00 uur.

Wervingsbericht PI Dordrecht
©DJI

Jouw volgende stap

Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in een PI, kan dit jouw volgende stap zijn. Want je start altijd met onze Basis Beroepsopleiding. Tegelijkertijd werk je op een van de afdelingen. Jouw rol? Structuur bieden, begeleiden bij de dagactiviteiten en de veiligheid bewaken.

We hebben vacatures als:

Voor een overzicht van al onze vacatures neem een kijkje op www.werkenvoornederland.nl.

Kennismaking

Wil je meer weten over werken in een gevangenis? Over wanneer je hiervoor in aanmerking komt? En wat PI Dordrecht je te bieden heeft? Meld je dan aan voor deze avond! Via een rondleiding leer je de PI kennen. Medewerkers vertellen over hun werk. En je kunt vragen stellen aan misschien wel jouw toekomstige leidinggevende. We praten je bij over de sollicitatieprocedure, het inwerktraject en de opleiding.

Wanneer en waar?

Datum: woensdag 17 november 2021
Tijdstip: 18.00 uur tot 20.30 uur (inloop 17.30 uur)
Locatie: PI Dordrecht, Kerkeplaat 25, 3313 LC Dordrecht
Meenemen: neem een recente CV mee!

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar werken@dji.minjus.nl. Voor vragen over de kennismakingsavond en de procedure kun je contact opnemen met, Serge Schouten, operationeel leidinggevende, via serge.schouten@dji.minjus.nl of 06-51285011.