GEANNULEERD: Wervingsavond PI Krimpen aan den IJssel op donderdag 16 december 2021

Deze wervingsavond is geannuleerd.

Wil jij werken met een bijzondere doelgroep? En tegelijkertijd bijdragen aan een veilige samenleving? Misschien is een baan in de gevangenis dan iets voor jou. De penitentiaire inrichting (PI) Krimpen aan den IJssel zoekt nieuwe collega’s voor de functies van arbeidsbegeleider en inrichtingswerker. Ontdek tijdens ons online kennismakingsevent of dit werk iets voor jou is. Zorg dat je erbij bent op donderdag 16 december 2021 van 19.30 tot 20.30 uur.

Wervingsdag PI Krimpen
Beeld: ©DJI

Jouw volgende stap

Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in een PI, kan dit jouw volgende stap zijn. Want je start altijd met onze Basis Beroepsopleiding. Tegelijkertijd werk je op een van de leefafdelingen. Jouw rol? Structuur bieden, begeleiden bij de dagactiviteiten en de veiligheid bewaken. Lees bijvoorbeeld wat Gydo zo mooi vindt aan zijn baan als arbeidsbegeleider en Charissa aan haar baan als penitentiair inrichtingswerker. En check meteen de vacatures:

Online kennismakingsevent

Wil je meer weten over werken in een gevangenis? Over wanneer je hiervoor in aanmerking komt? En wat PI Krimpen aan den IJssel je te bieden heeft? Meld je dan aan voor het event! Via een film leer je de PI kennen. Medewerkers vertellen over hun werk. En je kunt vragen stellen aan misschien wel jouw toekomstige leidinggevende. Een recruiter praat je bij over de sollicitatieprocedure, het inwerktraject en de opleiding.

Wanneer en waar?

Datum: donderdag 16 december 2021 GEANNULEERD
Tijdstip: van 19.30 uur tot 20.30 uur
Locatie: digitaal, link volgt na aanmelding

Meld je aan!

Stuur een e-mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van de onderstaande gegevens.

  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie (arbeidsbegeleider, complexbeveiliger of penitentiair inrichtingswerker);
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

 Voor vragen over het event en de procedure kun je ook een mail sturen naar werken@dji.minjus.nl.