Wervingsdag JC Zaanstad op zaterdag 15 januari 2022 voor forensisch therapeutisch medewerkers

Op zaterdag 15 januari 2022 ben je van harte welkom op de wervingsdag voor forensisch therapeutisch medewerkers voor het Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC) of de Inrichting voor Stelselmatige Daders (ISD) van het Justitieel Complex (JC) Zaanstad.

Foto werving JC Zaanstad
Beeld: ©DJI / DJI

Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Leuk! Het Justitieel Complex Zaanstad zoekt nieuwe collega’s. Zie hieronder een overizcht van alle openstaande vacatures.

•    Verpleegkundig Forensisch therapeutisch medewerker
•    Medior Forensisch therapeutisch medewerker PPC
•    Senior Forensisch therapeutisch medewerker PPC
•    Forensisch therapeutisch medewerker ISD
•    Senior forensisch therapeutisch medewerker ISD

Ook als je nog geen ervaring hebt in een penitentiaire inrichting kan dit je volgende stap zijn! Op deze dag kom je alles te weten over deze vacatures. Wil je verhalen uit de praktijk lezen over deze functie? Meer informatie vind je op de functiepagina's. Lees ook eens het verhaal van Nick, forensisch therapeutisch medewerker.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 15 januari 2022
Tijdstip: tussen 09.00 tot 12.00 uur (ontvangst vanaf 08.30 uur met koffie en thee)
Locatie: JC Zaanstad te Westzaan

Aanmelden?

Stuur een mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van de onderstaande gegevens:
•    Naam en woonplaats
•    Voorkeursfunctie
•    Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)

Aanmelden kan tot en met vrijdag 14 januari 2022.

Om in aanmerking te komen voor de functie van ZBIW of Verpleegkundige dien je minimaal in het bezit te zijn van een MBO 4 diploma. Via DJI word je dan in staat gesteld om de functie specifieke opleiding te behalen.

Justitieel Complex Zaanstad

Wil je meer weten over het Justitieel Complex Zaanstad? Neem een kijkje op de locatiepagina.