Is werken in een gevangenis iets voor jou? Dat ontdek je tijdens ons kennismakingsevent!

Wil jij werken met een bijzondere doelgroep? En tegelijkertijd bijdragen aan een veilige samenleving? Misschien is een baan in de gevangenis dan iets voor jou. De penitentiaire inrichting PI Achterhoek zoekt nieuwe collega’s. Ontdek tijdens ons kennismakingsevent of dit werk iets voor jou is. Zorg dat je erbij bent op 30 april 2022 in de ochtend.
 

Medior complexbeveiliger
Beeld: ©DJI

Jouw volgende stap

Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in een PI, kan dit jouw volgende stap zijn. Want je start altijd met onze Basis Beroepsopleiding. Tegelijkertijd werk je op een van de leefafdelingen. Jouw rol? Structuur bieden, begeleiden bij de dagactiviteiten en de veiligheid bewaken. Lees bijvoorbeeld wat Jennifer zo mooi vindt aan haar baan als complexbeveiliger bij de penitentiaire inrichting Achterhoek. En check meteen de vacature:

Kennismakingsevent

Wil je meer weten over werken in een gevangenis? Over wanneer je hiervoor in aanmerking komt? En wat PI Achterhoek je te bieden heeft? Meld je dan aan voor het event! Via een rondleiding leer je de PI kennen. Medewerkers vertellen over hun werk. En je kunt vragen stellen aan misschien wel jouw toekomstige leidinggevende. Een recruiter praat je bij over de sollicitatieprocedure, het inwerktraject en de opleiding. 

Wanneer en waar?

  • Zaterdag 30 april 2022 van 09.00-12.30 uur
  • Locatie: PI Achterhoek

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar Werken@dji.minjus.nl.

Vermeld in je e-mail:

  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)
  • Datum
  • PI Achterhoek

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met het Bureau Management Ondersteuning: 088 – 07 36 566.