Zoek jij een bijzondere werkplek?

Maak kennis met onze unieke gevangenis op zaterdag 30 april

Wil jij een afwisselende werkdag? Waarbij je met ruim 60 nationaliteiten en 100 culturen je vreemde talen dagelijks kunt inzetten? En tegelijkertijd bijdragen aan een veilige samenleving? Misschien is een baan in de gevangenis dan iets voor jou. De penitentiaire inrichting (PI) Ter Apel zoekt nieuwe collega’s. Ontdek tijdens ons kennismakingsevent of dit werk iets voor jou is. Zorg dat je erbij bent op 30 april!

Chella groepsfoto
Beeld: ©DJI / DJI

​​​​​​​Jouw volgende stap

Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in een PI, kan dit jouw volgende stap zijn. Want je start altijd met onze Basis Beroepsopleiding. Tegelijkertijd werk je op een van de leefafdelingen. Jouw rol? Structuur bieden, begeleiden bij de dagactiviteiten en de veiligheid bewaken. Lees bijvoorbeeld wat onze collega’s vertellen over hun functie als complexbeveiliger, arbeidsbegeleider en penitentiair inrichtingswerker. En check meteen de vacature.

Kom langs en leer ons beter kennen

Wil je meer weten over werken in een gevangenis? Over wanneer je hiervoor in aanmerking komt? En wat PI Ter Apel je te bieden heeft? Meld je dan aan voor het event! Via een film leer je de PI kennen. Medewerkers vertellen over hun werk. En je kunt vragen stellen aan misschien wel jouw toekomstige leidinggevende. Een recruiter praat je bij over de sollicitatieprocedure, het inwerktraject en de opleiding.

Wanneer en waar?

  • Zaterdag 30 april 2022, met 4 tijdslots van elk een uur
  • Locatie: Loods 12, Ter Apelervenen 10, 9561MC Ter Apel.
  • Neem je identiteitsbewijs of paspoort mee! Die heb je nodig om door de slagboom te komen.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Meld je aan via www.werkeninterapel.nl en kies een tijdstip waarop je langs wilt komen. 

Wil je nu al meer weten over de functie van penitentiair inrichtingswerker (PIW), complexbeveiliger of arbeidsbegeleider? Of heb je vragen over het event en de procedure kun je contact opnemen met Marloes Tuk, via werkenbijpiterapel@dji.minjus.nl