Is werken in de gevangenis van Ter Apel iets voor jou?

Kom met ons in gesprek op de Noordelijke Banenbeurs!

Op woensdag 15 en donderdag 16 juni staan wij klaar om het gesprek met je aan te gaan over de functies van arbeidsbegeleider, complexbeveiliger en penitentiair inrichtingswerker. 

Chella groepsfoto
Beeld: ©DJI / DJI

Wil jij een afwisselende werkdag? Waarbij je met ruim 60 nationaliteiten en 100 culturen je vreemde talen dagelijks kunt inzetten? En tegelijkertijd bijdragen aan een veilige samenleving? Misschien is een baan in onze gevangenis dan iets voor jou. De penitentiaire inrichting (PI) Ter Apel zoekt nieuwe collega’s. Ontdek tijdens de Noordelijke Banenbeurs of dit werk iets voor jou is.

Jouw volgende stap

Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in een PI, kan dit jouw volgende stap zijn. Want je start altijd met onze Basis Beroepsopleiding. Tegelijkertijd werk je op een van de leefafdelingen. Jouw rol? Structuur bieden, begeleiden bij de dagactiviteiten en de veiligheid bewaken. Lees bijvoorbeeld wat onze collega’s vertellen over hun functie als complexbeveiliger, arbeidsbegeleider en penitentiair inrichtingswerker. En check meteen de vacature.

Kom langs en leer ons beter kennen

Wil je meer weten over werken in een gevangenis? Over wanneer je hiervoor in aanmerking komt? En wat PI Ter Apel je te bieden heeft? Wij nemen voor jou de tijd door in een aparte ruimte met je in gesprek te gaan. Via een film leer je de PI kennen. Medewerkers vertellen over hun werk. En je kunt vragen stellen aan misschien wel jouw toekomstige leidinggevende. Ook krijg je informatie over de sollicitatieprocedure, het inwerktraject en de opleiding.

Wanneer en waar?

  • Woensdag 15 juni 2022, 14:00 - 17:00 uur
  • Donderdag 16 juni 2022, 11:00 – 17:00 uur
  • Rijksoverheidplein - DJI
  • En in een workshopruimte op loopafstand voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie, thee of VRIS-drank

Meld je aan voor het persoonlijke gesprek

Geef je vooraf op voor een persoonlijk gesprek via werkenbijpiterapel@dji.minjus.nl
Vermeld in je e-mail:

  • je naam,
  • telefoonnummer,
  • en over welke vacature je in gesprek wilt gaan.

En wil je nu al meer weten over de functie van penitentiair inrichtingswerker (PIW), complexbeveiliger of arbeidsbegeleider? Of heb je vragen over het event en de procedure? Neem contact op met Marloes Tuk via werkenbijpiterapel@dji.minjus.nl.