RJJI Horsterveen (Evertsoord)

In principe mag iedereen weer fysiek op bezoek komen, maar moet ieder bezoek een checklist invullen om te kijken of er klachten zijn.

Algemene bezoekregels

Meer informatie over bezoek en de bezoekregels vindt u op de informatiepagina voor ouders en verzorgers.

Bezoek advocaat

Bent u advocaat en wilt u uw cliënt in RJJI locatie Horsterveen ontmoeten, dan moet u hiervoor een afspraak maken. U kunt bellen met het algemene nummer van onze inrichting, dat u vindt onder 'contactgegevens' op deze pagina. Geeft u dan aan dat u advocaat bent en een bezoekafspraak met uw cliënt wilt plannen.

Beeldbellen

Bij DJI is het mogelijk een videogesprek te voeren met een justitiabele. We noemen dit beeldbellen. Dit beeldbellen is een alternatief voor normaal bezoek in de inrichting waar uw relatie verblijft. Als u gebruik maakt van een computer of een tablet hoeft u voor beeldbellen niets te installeren. Wilt u het gesprek voeren via een telefoon dan heeft u de Jitsi app nodig uit de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Zie voor meer informatie de pagina Beeldbellen DJI.

Horsterveen

Horsterveen in Evertsoord is een van de vier locaties van de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI). Deze locatie heeft plaats voor 40 jongeren tussen de 18 en 24 jaar.
 

Doelgroep

In RJJI locatie Horsterveen zitten jongens die om strafrechtelijke redenen zijn opgenomen in het kader van preventieve hechtenis of jeugddetentie.

Contactgegevens

Bezoekadres

Patersstraat 4
5977 NM Evertsoord
(Dit betreft een gedeeld adres voor zowel de PI Zuid-Oost als Horsterveen. Horsterveen heeft een eigen ingang).

Postadres

RJJI locatie Horsterveen
Postbus 6021
5960 AA Horst aan de Maas
Tel. 088 07 45924 (hoofdnummer) of 088-0745870
E-mail: inforjji@dji.minjus.nl