De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) bestaat uit een hoofdkantoor in Assen en 19 locaties verspreid over heel Nederland. De DV&O heeft haar organisatie onderverdeeld in drie divisies waar al onze diensten onder vallen; de divisies Vervoer, Beveiliging en Specialistische Taken. Er werken 1125 medewerkers bij de DV&O.

Logistiek

Bij de afdeling Logistiek op het hoofdkantoor in Assen komen dagelijks zo'n 800 vervoersaanvragen binnen van veel verschillende opdrachtgevers. Deze hectische afdeling zorgt er samen met de transportgeleiders voor dat alle personen aan het eind van de dag weer veilig terug zijn op plaats van bestemming.

Opleidingen

De DV&O beschikt over een eigen afdeling opleidingen. Deze afdeling verzorgt de basis, vervolg en voortgezette opleidingen voor eigen medewerkers, maar ook voor andere medewerkers binnen DJI en een aantal ketenpartners.

Werken bij DV&O

DV&O kent twee verschillende executieve functies: beveiliger en transportgeleider. Voor transportgeleider is minimaal twee jaar ervaring nodig met het werken met gedetineerden. Voor de functie beveiliger komen ook personen van buiten het werkveld in aanmerking.

Meer informatie