Let op: Om de verspreiding van het corona virus in onze justitiële inrichting te beperken, geldt momenteel voor volwassen justitiabelen een volledige bezoekersstop. Alleen bezoek dat noodzakelijk is in het kader van de rechtsgang kan doorgaan, zoals bezoek van een advocaat (en welk bezoek niet met bijvoorbeeld digitale hulpmiddelen kan plaatsvinden). Bent u advocaat en wilt u uw cliënt in de justitiële inrichting ontmoeten, dan moet u hiervoor een afspraak maken. U kunt bellen met het algemene nummer van onze inrichting, dat u vindt onder 'contactgegevens' op deze pagina. Geeft u dan aan dat u advocaat bent en een bezoekafspraak met uw cliënt wilt plannen.

Meer informatie over bezoek vindt u op www.dji.nl (homepage).

Bezoekt u een justitiabele in PI Middelburg. Op deze pagina vindt u alle informatie over bezoek aan deze inrichting.

Relatiebezoek

Familie en relaties kunnen zelf geen afspraak maken: de gedetineerde zorgt voor de aanmelding van het bezoek en het doorgeven aan zijn familie en relaties van zijn bezoekdag en tijd.

Ambtelijk bezoek

Ambtelijk bezoek is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 11.30 uur en van 13.00 – 16.30 uur. Voor ambtelijke bezoek moet een spreekruimte gereserveerd worden. Dit kan telefonisch op werkdagen van 09.30 – 12.00 uur via telefoonnummer 088 07 22 943.

Terugbelverzoek advocaten

De PI Middelburg is per 1 augustus 2019 over gegaan op My Telio service. Met deze service kunnen alle advocaten hun cliënten zelf op eenvoudige wijze een voicemailbericht sturen en/of geld naar hun cliënten overmaken.

Wij verzoeken u om per 1 augustus 2019, uw terugbelverzoek alleen nog via My Telio in te dienen.

Aangezien dit een relatief nieuwe werkwijze is, kan het zijn dat u in eerste instantie nog problemen ondervindt bij het via My Telio in contact treden met uw cliënt. Alleen indien het contact via My Telio niet lukt kunt u nog telefonisch een terugbelverzoek indienen. Deze mogelijkheid is dus slechts als vangnet bedoeld, vanaf 1 augustus 2019 is het uitgangspunt dat u My Telio gebruikt. Telefonische terugbelverzoeken worden in beginsel niet meer in behandeling genomen.

Voor meer informatie over de My Telio service verwijzen wij u graag naar de informatiebrochure.

Toegangsbeleid

Bij binnenkomst wordt gecontroleerd op identiteit, u dient altijd uw legitimatiebewijs mee te nemen naar de PI. Ook wordt er toegangscontrole uitgevoerd door middel van een detectiepoort en een röntgenapparaat. U dient mee te werken aan het vaststellen van uw identiteit en de toegangscontroleprocedure. Indien u dit niet wenst, kan u de toegang tot de inrichting worden geweigerd.

Voor een vlotte toegang, controleer bij uw contactpersoon of u bent aangemeld. Houd rekening met de keuze van uw kleding. In sommige bh's en andere kleding zit metaal verwerkt en bestaat de kans dat u daarmee niet 'piepvrij' door de detectiepoort heen komt. Uw bagage gaat door het röntgenapparaat. Meld aan de portier of u een GSM of ander device bij u heeft.

Contactgegevens

Postadres
PI Middelburg
Postbus 8064
4330 EB MIDDELBURG
Telefoon: 088 072 29 00
E-mail: torentijd@dji.minjus.nl

Bezoekadres
Torentijdweg 1
4337 PE MIDDELBURG