Let op: Om de verspreiding van het coronavirus in onze justitiële inrichting te beperken, worden momenteel aanpassingen gedaan in de bezoekzaal. Door een run op materiaal is het op dit moment nog niet mogelijk om bezoek coronaproof te ontvangen. Wij doen ons uiterste best om bezoek zo snel mogelijk op te starten.

Bent u advocaat en wilt u uw cliënt in de justitiële inrichting ontmoeten, dan moet u hiervoor een afspraak maken. U kunt bellen met het algemene nummer van onze inrichting, dat u vindt onder 'contactgegevens' op deze pagina. Geeft u dan aan dat u advocaat bent en een bezoekafspraak met uw cliënt wilt plannen.

Meer informatie over bezoek vindt u op www.dji.nl (homepage).

Relatiebezoek

Op dit moment zijn wij druk doende om het bezoekproces aan te passen, zodat wij op een veilige en gezonde manier bezoekers kunnen ontvangen. Zodra het mogelijk is om op een veilige manier bezoek te ontvangen informeren wij uw relatie hierover.

Skype-account gegevens opvragen

Uw relatie is gedetineerd in PI Vught. Tijdens de coronacrisis wordt hij in de gelegenheid gesteld om Skype-contact te hebben. Hiervoor zal uw relatie vragen om uw Skype gegevens in de vorm van Skype naam en mailadres en/of CID.

Waar kan ik mijn Skype-informatie vinden?

1. Tik of klik op uw profielafbeelding
2. Tik of klik op uw Skype-profiel. Uw Skype-naam en het account waarop u bent ingelogd, worden weergegeven in uw profiel in de vorm van Naam, mailadres of CID.

Of kijk op: Wat is mijn Skype naam

Geef de gegevens zo compleet mogelijk door aan uw relatie. Zonder correcte en complete gegevens kunnen wij u op Skype niet vinden. Daarnaast dient u het nieuwe contact vanuit de inrichting te accepteren op uw eigen device!

Tip:

• Hoe unieker uw gebruikersnaam des te makkelijker bent u te vinden.
• Laat uzelf zichtbaar maken in de Skype zoekresultaten (Instellingen/contact).

Ambtelijk bezoek

Advocatenbezoek kan van maandag t/m vrijdag, niet zijnde erkende feestdagen, van 09.00 tot 11.30 uur en 13.00 tot 16.30 uur.

Een afspraak maken kan uiterlijk een werkdag voor het bezoek door te bellen naar het centrale telefoonnummer 088 07 44000. In het keuzemenu kiest u vervolgens voor optie 1, ambtelijk bezoek. Dit kan op werkdagen tussen 08.00-17.00 uur. Zonder afspraak kan geen gedetineerde cliënt bezocht worden.

Toegangsbeleid

Bij binnenkomst dient u 'piepvrij' door de detectiepoort te lopen. Houd rekening met de keuze van uw kleding. In sommige bh's en andere kleding zit metaal verwerkt en bestaat de kans dat u daarmee niet 'piepvrij' door de detectiepoort heen komt. Mocht dit bij het eerste bezoek gebeuren, dan zult u handmatig gefouilleerd worden en krijgt u een waarschuwing. Dat wil zeggen dat u bij een volgend bezoek andere kleding dient te dragen. Hiervan wordt een aantekening gemaakt. Wanneer u tijdens het volgende bezoek niet 'piepvrij' door de detectiepoort komt, wordt u geweigerd.

Naast de zogenaamde 'beugel bh', kunnen sieraden, haarclips, ritssluitingen, metalen knopen op broeken en dergelijke de detectie-uitslag beïnvloeden. Voor een vlotte toegangscontrole is het raadzaam om ook hiermee rekening te houden.

Contactgegevens

Bezoekadres
Lunettenlaan 501
5263 NT Vught

Postadres
Postbus 10055
5260 DH VUGHT
Tel. 088 074 40 00
E-mail: informatie.pivught@dji.minjus.nl

LET OP: dit mailadres kunt u niet gebruiken voor informatieaanvragen over individuele gedetineerdenzaken. Deze kunnen alleen telefonisch op (08807) 44 000 worden gesteld.

Bereikbaarheid

De PI Vught lig nabij recreatieplas De IJzeren Man en naast het Nationaal Monument Kamp Vught. In onderstaand document vindt u een beschrijving van de route per auto en per openbaar vervoer.

Parkeren
U kunt kosteloos parkeren op het openbare parkeerterrein voor de inrichting.

Routebeschrijving