Onze innovaties

We zijn continu bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe diensten om de businessprocessen van onze klanten te ondersteunen en waar nodig te verbeteren. Een paar voorbeelden:

Connect!

Overal werken met Connect! Met Connect! kunnen gebruikers waar ook ter wereld en via elk device verbinding maken met hun eigen werkomgeving.

Het enige dat een gebruiker nodig heeft, is een Connect! account, een internetverbinding, -browser en een mobiele telefoon (voor het ontvangen van een inlogcode). Connect! onderscheidt zich van andere vergelijkbare diensten op het gebied van snelheid, gemak en kosten.

App-ontwikkeling

We ontwikkelen verschillende applicaties waarmee gebruikers snel en efficiënt mobiel kunnen werken op diverse platformen en voor verschillende (mobile) devices. Tevens voorzien we in een betrouwbare koppeling met alle systemen en netwerken op een innovatieve, gebruiksvriendelijke en veilige manier. Zo stellen we de gebruiker centraal.

Eén portaal voor alle Rijksmedewerkers

We nemen actief deel aan de ontwikkeling van de RijksWerkOmgeving (RWO): één portaal voor alle Rijksmedewerkers dat prettig en veilig is in het gebruik en waarmee gebruikers overal veilig toegang tot de eigen werkomgeving hebben. De RWO ziet er op ieder device en voor iedere medewerker hetzelfde uit.

Cloud based diensten

Wij hebben onze ICT-structuur ondergebracht in een van de vier overheid datacenters in Amsterdam. Hierdoor kunnen we RijksCloud-diensten aanbieden aan alle organisaties binnen de Rijksoverheid. Verschillende klanten maken al gebruik van onze infrastructuurdiensten.

ICT in Rijkskantoren

In ‘het nieuwe Rijkskantoor’ werkt de rijksambtenaar op flexibele en eigentijdse wijze. Wij leveren toekomstgerichte ICT-diensten waarmee gebruikers toegang krijgen, vergaderfaciliteiten kunnen aanvragen, maar ook overal kunnen bellen, werken en printen.

Digitaal security onderzoek en advies

ICT-voorzieningen van de overheid moeten veilig, stabiel en betrouwbaar zijn. Wij beschikken over een digitaal onderzoeksteam dat in opdracht veiligheidsonderzoek uitvoert en forensisch onderzoek doet op ICT-voorzieningen. Naast de uitvoering van audits en onderzoeken, is dit team nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe ICT-systemen (Security by design) en geven we presentaties en workshops om het digitale veiligheidsbewustzijn van ambtenaren te verbeteren.