Werken bij het Shared Service Center ICT

Help jij ons mee om gevangenen binnen de muren te houden? Vind je het leuk om bestaande systemen om te zetten naar apps? Of nieuwe toepassingen te verzinnen? Zet jij graag je tanden in het ontwikkelen van registratiesystemen, bijvoorbeeld voor de kinderbescherming? Zie je ook een uitdaging in slimme IT-oplossingen voor repatriëring van afgewezen asielzoekers?

Denk dan eens aan een carrière bij SSC-I

SSC-I is de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen binnen het brede werkveld van het ministerie van Justitie en Veiligheid. In Gouda, Zeist/Soesterberg of Veenhuizen werk je samen met 550 collega’s in uiteenlopende, specialistische ICT-functies aan uitdagende IT-projecten.

Medewerkers van SSC-I maken het verschil voor de klant. En om het beste in ze naar boven te halen, investeert SSC-I veel in zijn medewerkers: er is een opleidingsbudget met vele mogelijkheden en er is een IT-academy, die zorgt voor permanente mogelijkheden voor Leren & Ontwikkelen.

Vacatures

De vacatures bij SSC-I vind je tussen de ICT-vacatures op WerkenvoorNederland. Werk je al voor de overheid? Kijk dan op je werkplek op de Mobiliteitsbank.

Stages

Bij SSC-I zijn er mogelijkheden om stage te lopen op alle niveaus (van MBO tot en met WO), variërend van meeloopstages tot afstudeerstages. Niet alleen op het gebied van ICT, maar bijvoorbeeld ook HRM, communicatie of finance&control. SSC-I is een officieel erkend leer-werkbedrijf voor het MBO.
SSC-I heeft geen kant-en-klare stageplekken, maar is wel razend benieuwd naar jouw eigen ideeën. Stuur ons een voorstel met daarin een omschrijving van het type stage, de opdracht, je motivatie en doel, de periode in welke stad of regio je dat graag doet. Staat al deze informatie in je voorstel? Dan gaan we samen op zoek!

Rijks ICT trainee worden?

SSC-I biedt ook mogelijkheden binnen het Rijks ICT Traineeprogramma (RITP). HBO'ers en WO'ers worden binnen dat programma in 2 jaar tijd voorbereid op een carrière bij de Rijksoverheid. De ICT-trainees van nu groeien door naar cruciale ICT-functies binnen het Rijk.

Werken bij de overheid

Een carrière combineren met de zorg voor je gezin? SSC-I laat je daarin je eigen keuzes maken. Bang voor een eentonige carrière is niet nodig: je kunt jezelf ontwikkelen in de richting die jij kiest. Je geeft zo zelf je loopbaan vorm. Wil je volop investeren in je carrière? Of wil je juist wat minder werken? Bij SSC-I krijg je de ruimte om zelf te bepalen welke rol werk in jouw leven speelt. Werken bij SSC-I betekent werken met de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van de rijksoverheid.

Word jij onze collega?

Lees de verhalen van onze collega's op de vacaturepagina's van Werken voor Nederland en ontdek hoe het is om bij SSC-I als professional te werken. Misschien ben jij wel onze nieuwe collega.