Werken bij DJI

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zoekt jou!

Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak? Met een functie bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland.

Bekijk welke functie bij jou past en hoe jij en DJI samen een ijzersterke combinatie kunnen maken! Kies voor mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige en uitdagende omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, behandeling, motivering en zorg en begeleiding. We richten ons op samenwerken, een maatschappelijke bijdrage leveren en zelfstandigheid werk.

"Het is in ons werk niet te voorspellen hoe de dag gaat lopen. Professionaliteit voor mij is het begeleiden van gedetineerden zonder vooroordeel. Ik behandel en benader ze op het gedrag dat ze op dat moment vertonen." (collega Peter)

DJI zoekt direct nieuwe collega's

We zijn in heel Nederland op zoek naar beveiligers, psychologen, detentietoezichthouders, inrichtingsmedewerkers, justitieel verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en arbeidsmedewerkers en nog veel meer. Onze collega's vertellen in de video's over hun werk. Onze actuele vacatures staan op de website van werkenvoornederland.nl. Direct zoeken doe je met zoekterm DJI.

Over DJI

DJI is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg voor mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 72.000. We bieden hen de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 13.500 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra voor vreemdelingenbewaring. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van justitiabelen. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Sollicitatieprocedure

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd. Meer weten over wat een VOG is, vind je op www.watdevog.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem voor meer informatie contact op met het Shared Service Center DJI, Loket Werving & Selectie

  • 088 07 54321

Wervingsdagenkalender

Werken bij PI Alphen aan den Rijn