Werken bij DJI

Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak?

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding.
Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

Spreekt werken bij DJI je aan?

Ontdek hieronder wat het werk inhoudt en lees de inspirerende verhalen van DJI’ers. Onze actuele vacatures staan op de website van werkenvoornederland.nl. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

"Professionaliteit is voor mij het begeleiden van gedetineerden zonder vooroordeel. Ik behandel en benader ze op het gedrag dat ze op dat moment vertonen." (collega Peter)

Over DJI

DJI is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg voor mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 72.000. We bieden hen de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 13.500 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra voor vreemdelingenbewaring. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van justitiabelen. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Sollicitatieprocedure

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd. Meer weten over wat een VOG is, vind je op www.watdevog.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Werken in een gevangenis in Rotterdam?

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem voor meer informatie contact op met het Shared Service Center DJI, Loket Werving & Selectie

  • 088 07 54321

Wervingsdagenkalender