Functie HRM

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) staat voor een enorme wervingsopgave en zoekt continu nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. Een uitdagende taak waar de afdeling HRM van het Shared Service Center DJI graag de tanden in zet. Elk dienstonderdeel van DJI heeft zo zijn eigen uitdagingen op het gebied van human resources.

Uiteenlopende vraagstukken

Voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers levert de afdeling HRM dagelijks advies aan managers op vijftig locaties in Nederland. We adviseren over uiteenlopende vraagstukken. Bijvoorbeeld rondom duurzame inzetbaarheid en loopbaanadvies, maar ook bij individuele vraagstukken van managers en medewerkers.

Verspreid over het land

Onze afdeling telt ruim tweehonderd collega’s verspreid over het land. Zo is er op alle dienstonderdelen van DJI een HR-team werkzaam. Naast deze eerstelijnsdienstverlening leveren we ook tweedelijnsdienstverlening, onder andere op het gebied van arbeid en gezondheid, HR-administratie, recruitment en arbeidsjuridische zaken. Wij hebben ons eigen testcentrum waar onze arbeidspsychologen assessments verzorgen voor de gehele organisatie.

Doorgroeien

Als HR-professional kun je bij ons dus alle kanten op. Jezelf ontwikkelen en doorgroei behoort tot de mogelijkheden. Wat werken bij onze afdeling nog interessanter maakt, is dat elk DJI-onderdeel zijn eigen aandachtsgebieden heeft. Bij de ene penitentiaire inrichting speelt een reorganisatie, bij de andere zijn veel vacatures of vraagt juist verzuim meer aandacht. En wil je ooit iets heel anders doen, je bijvoorbeeld richten op facilitymanagement of inkoop? Ook dat kan. Onze afdeling maakt namelijk deel uit van het landelijke Shared Service Center DJI, waar intern doorgroeien naar andere afdelingen en vakgebieden tot de mogelijkheden behoort.

Ideeën zijn welkom

We mogen dan verspreid over het land werken, onze afdeling voelt als één team. Er zijn om de paar weken – op dit moment vooral online – themabijeenkomsten en kennisdagen waar we elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Heb je ideeën om onze HR-dienstverlening te verbeteren? Kom maar op en gooi ze tijdens de bijeenkomsten in de groep.

Meer weten over werken bij de afdeling HRM?

Bel of app Sandy van Kints, recruiter, via 06 27 40 88 88. Of mail naar s.v.kints@dji.minjus.nl.

Bekijk de vacatures.

Heb je verder nog vragen?