Jij en DJI: een ijzersterke combinatie!

DJI zoekt personeel. Kijk op de verschillende functieprofielen om te zien welke functie past en hoe we een ijzersterke combinatie kunnen maken tussen jou en ons! Kies voor mooi werk in een veelzijdige omgeving waarbij het gaat om beveiliging, bewaring en begeleiding.

DJI staat voor:

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg voor mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 72.000. We bieden hen de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 13.500 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra voor vreemdelingenbewaring. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Openstaande vacatures

DJI is doorlopend op zoek naar beveiligers, detentietoezichthouders, inrichtingsmedewerkers en arbeidsmedewerkers voor verschillende locaties in Nederland. In het onderstaande overzicht vind je de functieomschrijvingen en kun je via de website werkenvoornederland.nl solliciteren naar deze functies.


Functieomschrijving
Solliciteren (werkenvoornederland.nl)
Complexbeveiliger
Solliciteer hier naar de functie van complexbeveiliger
Penitentiair Inrichtingswerker (PIW'er)
Solliciteer hier naar de functie van PIW'er
Detentietoezichthouder
Solliciteer hier naar de functie van detentietoezichthouder
Begeleider Arbeid gedetineerden (medewerker Arbeid)
Solliciteer hier naar de functie van medewerker Arbeid
Beveiliger DV&O
Solliciteer hier naar de functie van beveiliger bij DV&O

Voor de bovenstaande functies geldt een selectieprocedure. In het onderstaande document kun je hierover meer informatie vinden.

Sollicitatieprocedure

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd.

Bekijk ook de video over: