Jij en DJI: een ijzersterke combinatie!

DJI zoekt personeel. Kijk op de verschillende functieprofielen om te zien welke functie past en hoe we een ijzersterke combinatie kunnen maken tussen jou en ons! Kies voor mooi werk in een veelzijdige omgeving waarbij het gaat om beveiliging, bewaring en begeleiding.

DJI blijft werven voor nieuw personeel

Op 22 juni heeft u de de politieke besluitvorming rondom de sluiting van enkele inrichtingen kunnen volgen. Minister Dekker heeft besloten vanwege de leegstand vier inrichtingen te sluiten, om geen onnodige leegstand te financieren (zie nieuwsbericht op onze homepage). PI Zwaag, PI Almere en PI Haaglanden locatie Zoetermeer gaan sluiten. Detentiecentrum Zeist sluit ook, maar exclusief de 48 plaatsen in de Gesloten Gezinsvoorziening (GGv).

Belangrijk is het te melden dat de sluitingen niet zullen leiden tot ontslag van huidig personeel. Integendeel: nieuw personeel is nog steeds hard nodig voor verschillende functies in andere inrichtingen.

Op deze pagina én op werkenvoornederland.nl treft u onze actuele vacatures bij de overige inrichtingen van DJI aan.

Werken bij DJI
De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg voor mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 72.000. We bieden hen de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 13.500 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra voor vreemdelingenbewaring. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Sollicitatieprocedure

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook de video over: