Wervingsavond PI Grave 16 mei

Datum:
donderdag 16 mei 2019
Locatie:
PI Grave, Muntlaan 1, 5361 ME Grave

De Penitentiaire Inrichting (PI) in Grave zoekt nieuwe collega’s. Daarom organiseert de PI op dinsdag 14 en donderdag 16 mei wervingsavonden, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om binnen deze PI te komen werken.

Er zijn momenteel binnen PI Grave vacatures voor medior complexbeveiliger (10 vacatures), medewerker arbeid (1 vacature) en medior penitentiair inrichtingswerker (5 vacatures).

Meer weten over werken bij DJI?
Op de DJI-website vind je meer informatie.

Via onderstaande links vertellen onze collega's in de video's over hun werk;

Wervingsavonden

Aanmelding

Bent u geïnteresseerd in het werken in deze boeiende omgeving èn bovenal in een van de vacatures, meld u dan aan voor onze wervingsdag! Aanmelden kan tot en met 7 mei via werkeninpigrave@dji.minjus.nl onder vermelding van voor- en achternaam, adres, geboortedatum en in welke van de vacatures u interesse hebt. U dient bij uw aanmelding een actuele CV mee te sturen.
Ook indien u in bezit bent van een MBO 2 of MBO 4-diploma in een andere dan de gevraagde richtingen, wordt u uitgenodigd om te solliciteren.

Indien uit uw aanmelding blijkt dat u voldoet aan de functie-criteria dan wordt u uitgenodigd voor één van de wervingsavonden. Tijdens deze avond wordt een start gemaakt met het selectieproces middels speeddates en afname van de fysieke vaardigheidstoets. Daarvoor dient u noodzakelijkerwijs sportkleding mee te nemen. Voor meer informatie en video's over deze test klik hier en waarom we deze fysiek eisen stellen klik hier.

Het aantal deelnemers per wervingsavond is beperkt tot maximaal 30 kandidaten.

Bent u na een van deze wervingsavond bezocht te hebben nog steeds enthousiast én willen wij ook verder met u dan wordt u verder in de selectieprocedure opgenomen. U kunt dan via de website werkenvoornedeland.nl solliciteren op de betreffende vacature, klik hiervoor op een van onderstaande links;