DJIzien #17 verschenen

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De nieuwe DJIzien is verschenen. DJIzien is het online relatiemagazine van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Ketenpartners en andere relaties kunnen hierin lezen over ontwikkelingen bij DJI en samenwerking in de strafrechtketen.

Leefklimaat JJI’s

Deze keer onder andere een artikel over het leefklimaat in onze jeugdinrichtingen. Ieder jaar in december verschijnt een rapport over het leefklimaat in de JJI’s. De onderzoeken, uitgevoerd door Hogeschool Leiden, blijken een positief effect te hebben.

Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond

In het Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond werken DJI en politie nauw met elkaar samen om “complexe personen” te bespreken. Sinds 2017 is DJI zelfs fysiek aanwezig in het Veiligheidshuis. Dat werpt zijn vruchten af.

Verwarde personen

Of lees het verhaal over verwarde personen. Wat verstaan we hier eigenlijk onder en hoe kunnen we deze mensen écht helpen? DJI is één van de partijen in een pilot in Oost-Nederland.

Deel artikelen online

Het is slechts een greep uit de artikelen die deze keer in DJIzien staan. Alle artikelen uit DJIzien kunt u gemakkelijk onder de aandacht van collega’s en relaties brengen via de deelknoppen voor Facebook, Twitter en LinkedIn.

Gratis abonnement

DJIzien leest u hier. Wilt u een gratis abonnement? Via abonneren.rijksoverheid.nl. kunt u zich abonneren op ons relatiemagazine.