DV&O winnaar award Reservistenwerkgever 2018

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

DV&O is Reservistenwerkgever 2018! Op 5 november reikte de staatssecretaris Barbara Visser de award uit aan algemeen directeur Erik de Borst. DV&O is voorgedragen door vier werknemers van deze dienst die zelf reservist zijn.

Ze zeggen: “Onze directeur Erik is een echte ambassadeur voor reservisten. Hoe hij het uitdraagt naar buiten en ook hoe hij met ons omgaat. We hebben ieder jaar een reservistendag waarop we ook in gesprek gaan met hem als bestuurder. Daarnaast levert hij een bijdrage in de vorm van twee verlofdagen om aan de training als reservist te kunnen voldoen.” Erik de Borst is trots: “Mooi en eervol om Reservistenwerkgever te zijn. Prachtige woorden van onze vier reservisten over de DV&O uitgesproken door de staatssecretaris. Geweldig!” DV&O heeft 32 reservisten in dienst.

Waarom deze award?
Een werknemer uitlenen aan een andere organisatie is niet zo maar iets. Dat verdient erkenning. Helemaal als dat bedrijf de ervaringen van reservisten ten volle benut.

Reservisten blijven nodig

Bij Defensie werken meer dan 5.000 reservisten, bijvoorbeeld in de ICT, medische en logistieke wereld. Zij werken zij aan zij met meer dan 40.000 beroepsmilitairen. De specifieke kwaliteiten van de reservist zijn hard nodig. Kijk ook eens hier.