Wervingsavond Detentiecentrum Rotterdam 16 mei

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

Detentiecentrum (DC) Rotterdam zoekt nieuw personeel. Daarom organiseert het centrum voor vreemdelingenbewaring een wervingsavond op woensdag 16 mei 2018, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om daar te komen werken.

Er zijn vacatures beschikbaar voor de functie van detentietoezichthouder. In deze functie werk je met en voor mensen. Je houdt toezicht op, maakt contact met, stimuleert en begeleidt de vreemdelingen die in het detentiecentrum verblijven. Je werkt met verschillende culturen en nationaliteiten. Tijdens de avond kun je met detentietoezichthouders in gesprek gaan over het werk en laten we je het gebouw van binnen zien. Zo krijg je een goed beeld van werken in de vreemdelingenbewaring.
Om als detentietoezichthouder aan de slag te gaan ben je minimaal in bezit van een mbo-2 diploma. Een sociale opleiding is een pré. Meer informatie over de functie en de functie-eisen lees je in de vacature detentietoezichthouder (werkenvoornederland.nl). Via deze website kun je ook solliciteren op de functie van detentietoezichthouder.

Aanmelden wervingsavond

De wervingsavond start om 18.30 uur. Aanmelden kan tot en met zondag 13 mei via werkeninDCRotterdam@dji.minjus.nl onder vermelding van je voor- en achternaam.

Adres

De wervingsavond vindt plaats in Detentiecentrum Rotterdam, op de Portelabaan 7 in Rotterdam, vlakbij Rotterdam The Hague Airport. De locatie is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Detentiecentrum Rotterdam

In DC Rotterdam verblijven illegale vreemdelingen die terug moeten keren naar het land van herkomst. Dat gebeurt op humane en doeltreffende wijze. We bieden de vreemdelingen maximale bewegingsvrijheid en leveren een bijdrage aan de voorbereiding op het vertrek uit Nederland. Als detentietoezichthouder draag je bij aan een rechtvaardige en veilige samenleving. Er werken ongeveer 300 medewerkers.

Trendsetter, samenwerken, onderscheidend en betrouwbaar zijn kenmerkend voor DC Rotterdam. Medewerkers krijgen ruimte om zich te ontwikkelen en om mee te denken over de (toekomst van de) organisatie. Innovatie is een van de speerpunten van de organisatie. Samenwerken met elkaar en de verbinding zoeken met externe partijen is belangrijk binnen DC Rotterdam.

Meer weten? Detentietoezichthouder Nadia legt in een vlog uit hoe een dag in vreemdelingenbewaring eruit ziet. Volg DC Rotterdam ook op Instagram en op Twitter.