Wervingsavond PI Middelburg 6 september 2018

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De Penitentiaire Inrichting (PI) in Middelburg zoekt nieuwe collega’s! Daarom organiseert de PI op donderdag 6 september 2018 een wervingsavond, speciaal voor de mensen die belangstelling hebben om in de PI te komen werken.

Over de inrichting

De penitentiaire inrichting (PI) Middelburg maakt deel uit van de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De 177 gedetineerden zijn gehuisvest in één gebouw.

Naast een gevangenis en een huis van bewaring beschikt de PI Middelburg over een inpandige ‘zeer beperkte beveiligde inrichting’ en een politiearrestantencomplex binnen de muren.

Het medewerkersbestand telt ongeveer 160 personen. Medewerkers op de afdeling, in de beveiliging, kantoorpersoneel, stagiaires, etc. werken samen voor én met de gedetineerden. De inrichting voert de sanctie opgelegd door de rechter uit, maar biedt gedetineerden ook de kans actief aan een succesvolle terugkeer in de maatschappij te werken.

Beschikbare vacatures

Er zijn in Middelburg vacatures beschikbaar voor complexbeveiliger, penitentair inrichtingswerker, arbeidsmedewerker en directiesecretaris. Onderstaand vind je meer informatie over deze functies:

-Complexbeveiliger

-Medewerker arbeid

-Penitentiair Inrichtingswerker

-Directiesecretaris


Wervingsavond

De wervingsavond biedt volop mogelijkheden om de inrichting van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken.

De wervingsavond vangt aan om 18:30u waarna om 19:00u het programma van start gaat. Om 20:30u zal er een rondleiding door de inrichting plaatsvinden. De avond wordt omstreeks 21:30u afgesloten. Aanmelden kan tot en met 3 september 2018 via torentijd@dji.minjus.nl onder vermelding van je voor- en achternaam, adres, geboortedatum, paspoortnummer en in welke van de bovenstaande functies je interesse hebt.

Adres

De wervingsavond vindt plaats in de inrichting zelf, op de Torentijdweg 1 in Middelburg. Bij binnenkomst dient u zich te legitimeren.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over werken bij DJI.