Wervingsdag gevangenis Alphen aan den Rijn 7 april 2018

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De gevangenis van Alphen aan den Rijn zoekt nieuwe collega’s! Daarom organiseert de penitentiaire inrichting (PI) op 7 april 2018 een wervingsdag, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om in de PI te komen werken. De dag biedt volop mogelijkheden om de PI van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken.

Beschikbare vacatures
Complexbeveiliger

Penitentiair Inrichtingswerker

Medeweker Arbeid (metaal)

GZ-psycholoog

Justitieel verpleegkundige

Tijdens de wervingsdag vertellen wij je graag meer over deze functies, maak je kennis met onze professionals en ontvang je informatie over de selectieprocedure.

Aanmelden

Er zijn twee aanvangstijden om uit te kiezen. De eerste voorlichtingsronde start om 09:00 uur en de tweede om 13:00 uur. Aanmelden kan tot en met 1 april via wervingsdag_PIAlphen@dji.minjus.nl onder vermelding van je voor- en achternaam, je voorkeurstijd én in welke van bovenstaande functies je interesse hebt.

Adres

De wervingsdag vindt plaats op de locatie Eikenlaan 36 in Alphen aan den Rijn.

De PI Alphen aan den Rijn

De PI Alphen aan den Rijn voert straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd. De PI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van justitiabelen en zet zich in om hen voor te bereiden op een goede terugkeer in de maatschappij.
De PI Alphen aan den Rijn bestaat uit twee locaties, Eikenlaan en Maatschapslaan, en heeft plaats voor in totaal ongeveer 1.200 gedetineerde mannen. Naast gevangenisplaatsen is er op de locatie Maatschapslaan ook een Huis van Bewaring (HvB) en een afdeling Extra Zorgvoorziening (EZV).

In de gevangenis zitten mensen die van de rechter een vrijheidsstraf opgelegd hebben gekregen. In het Huis van Bewaring zitten mensen die verdacht worden van een misdrijf. Ze zijn in voorlopige hechtenis genomen en in afwachting van hun rechtszaak. Op de EZV-afdeling verblijven gedetineerden die niet kunnen functioneren op een reguliere afdeling omdat ze extra zorg en begeleiding nodig hebben.
Op de locatie Eikenlaan is eveneens een HvB gevestigd en zijn cellen aangewezen voor arrestanten.