Wervingsdag PI Krimpen aan den IJssel 26 mei

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De Penitentiaire Inrichting (PI) in Krimpen aan den IJssel zoekt nieuw personeel. Daarom organiseert de PI op zaterdag 26 mei 2018 een wervingsdag, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om daar te komen werken.

Er zijn meerdere vacatures beschikbaar voor de functie van complexbeveiliger. In deze functie werk je met en voor mensen. Als complexbeveiliger ben je het visitekaartje van de PI. Zowel bezoekers als collega’s treffen jou als eerste bij binnenkomst. Je verzorgt ook de veiligheid binnen en rondom de gevangenis. Met collega`s de-escaleer je situaties en grijp je in bij alarmsituaties.

Om als complexbeveiliger aan de slag te gaan ben je minimaal in bezit van een mbo-2 diploma. Ervaring binnen de beveiliging is een pré. Meer informatie over de functie en de functie-eisen lees je in de vacature medior complexbeveiliger (werkenvoornederland.nl). Via deze website kun je ook solliciteren op de functie van complexbeveiliger.

De dag biedt volop mogelijkheden om de PI Krimpen van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. Zo krijg je een goed beeld van werken in de gevangenis.

Aanmelden wervingsdag

Heb je belangstelling? Aanmelden kan tot en met zondag 20 mei via werkenbijpikrimpen@dji.minjus.nl onder vermelding van je voor- en achternaam.

Adres

De wervingsdag vindt plaats in de PI Krimpen aan den IJssel, Van der Hoopstraat 100 in Krimpen aan den IJssel.

Over PI Krimpen aan den IJssel

De PI Krimpen aan den IJssel is in 1996 geopend. De PI Krimpen bestaat uit twee units, het Huis van Bewaring en de Gevangenis. Er werken ongeveer 300 medewerkers. Dagelijks begeleiden wij ruim 400 gedetineerden bij hun verzorging en zetten wij ons in om hen voor te bereiden op een goede terugkeer in de maatschappij.

De PI Krimpen aan den IJssel is een locatie in beweging. Wij zijn actief bezig met het leefklimaat binnen de inrichting, waarbinnen we gedetineerden willen voorbereiden op een succesvolle re-integratie in de samenleving. Dit vraagt om goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen en goede begeleiding. Wij investeren momenteel volop in de ontwikkeling van onze medewerkers en het vakmanschap. Dit doen we op afdelings- en individueel niveau. De PI Krimpen aan den IJssel biedt veelzijdig en boeiend werk, in een informele sfeer waarbij samenwerken voorop staat.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over werken bij DJI.