Kom werken bij PI Haaglanden

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

Op zaterdag 18 januari 2020 ben je van harte welkom op de wervingsdag van de Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden.

Deze dag is speciaal voor mensen die belangstelling hebben om bij ons te komen werken. Gedurende deze dag ontvang je uitgebreide informatie over de werkzaamheden, kun je heel veel vragen stellen, word je rondgeleid in de inrichting en wordt het vervolgtraject (selectietraject) uitgelegd. Meld je hieronder aan!

Vacatures

PI Haaglanden is dé gevangenis in Nederland waar zorg en veiligheid samengaan. Wij hebben uiteenlopende vacatures in deze richtingen. Momenteel hebben wij onder meer de volgende vacatures:

In de rechterkolom op deze pagina vind je meer informatie. Naast de bovenstaande functies heeft de PI ook voor andere functies vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures binnen de PI Haaglanden op de website van Werken voor Nederland.

Programma 18 januari 2020

De wervingsdag wordt gestart met een uitleg over onze PI in zijn geheel. Vervolgens krijg je een aantal demonstraties te zien gevolgd door een rondleiding van het complex. Tot slot word je geïnformeerd over de selectieprocedure.

Daarbij is er ruimte om in gesprek te gaan met medewerkers van de afdelingen Veiligheid (complexbeveiligers), Zorg (psychologen/verpleegkundigen) en medewerkers die werken op de leefafdelingen.

Meld je aan via onderstaand formulier. Wil je meer weten over de PI Haaglanden, neem een kijkje op de locatiepagina van DJI.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 18 januari 2020
Tijdstip: 09.30 – 12.30 of 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Van Alkemadelaan 1256, Den Haag

Heb je nog vragen?

Voor de procedure kun je contact opnemen met:
Paul van Oeffelt (Hoofd Veiligheid) | komwerkenbijpihaaglanden@dji.minjus.nl

Aanmelden

Vul dit formulier in en geef aan op welk moment wij jou kunnen verwachten en in welke functie je geïnteresseerd bent.
  • Vul hieronder je gegevens in
  • 2

Vul bovenstaande code hieronder in.