PI Rotterdam organiseert wervingsavond op 19 juni

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De Penitentiaire Inrichting (PI) Rotterdam houdt op woensdag 19 juni een wervingsavond voor mensen die interesse hebben om PI Rotterdam te versterken. PI Rotterdam zoekt enthousiaste nieuwe collega’s voor het beveiligingsteam en diverse gedetineerdenafdelingen. Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over de drie functies waarop gesolliciteerd kan worden en over de organisatie zelf.

Over PI Rotterdam

PI Rotterdam bestaat uit twee locaties. De grootste is locatie De Schie, met plek voor 298 gedetineerden. De tweede is locatie Hoogvliet (vroeger de Stadsgevangenis), waar 232 gedetineerden ondergebracht kunnen worden. De totale capaciteit van PI Rotterdam bedraagt dus 530 bedden. In beide locaties zijn verschillende soorten gedetineerdenafdelingen (regimes), zoals gevangenis, huis van bewaring, extra zorg voorziening, stelselmatige daders en terroristen.

PI Rotterdam telt ongeveer 380 medewerkers. Samen dragen we zorg voor een ongestoorde tenuitvoerlegging van de opgelegde gevangenisstraffen. We proberen gedetineerden actief te stimuleren om zelfstandig aan hun probleemgebieden te werken en hierin hun verantwoordelijkheid te nemen. Daar waar nodig bieden wij ondersteuning of begeleiding. Het uiteindelijke doel is om de gedetineerden na hun straf goed voorbereid en succesvol terug te laten keren in de maatschappij.

Beschikbare vacatures

PI Rotterdam heeft meerdere vacatures open staan voor drie verschillende functies: Complexbeveiliger, Penitentiair Inrichtingswerker (PIW'er) en Medewerker Arbeid (werkmeester). In de rechterkolom op deze pagina vind je meer informatie over deze functies. Per functie kun je een functieomschrijving flyer downloaden en daaronder staan video’s waarin de drie functies in beeld worden gebracht.

Wervingsavond

De wervingsavond vindt plaats op woensdagavond 19 juni en start om 17:30 uur met inloop in locatie De Schie (adres zie onder). Om 18:00 start het programma. Tijdens de wervingsavond krijg je een presentatie over PI Rotterdam en kun je in gesprek gaan met een ervaren Complexbeveiliger, Penitentiair Inrichtingswerker of Medewerker Arbeid en krijg je een rondleiding. Dit alles neemt maximaal drie uur in beslag. Aanmelden kan tot en met zondag 16 juni, uitsluitend via onderstaand aanmeldformulier.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar: werving_pi_rotterdam@dji.minjus.nl.

Adres

PI Rotterdam, locatie de Schie
Professor Jonkersweg 7
3041 JL Rotterdam

LET OP: Bij binnenkomst dien je je te legitimeren met een geldig ID bewijs.