Werving- en selectiedag PI Sittard en Zuid-Oost

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De penitentiaire inrichting (PI) Sittard en Zuid-Oost organiseren op zaterdag 2 november 2019 een werving-én-selectiedag. Deze vindt plaats van 8.00 tot 18.00 uur in PI Zuid-Oost, locatie Ter Peel

De dag wordt gestart met een uitleg over het werken bij één van onze Limburgse PI’s en je wordt geïnformeerd over de selectieprocedure. Deze dag neem je vervolgens deel aan twee onderdelen van de selectieprocedure:

  • Speeddate: je voert een kort persoonlijk gesprek met een leidinggevende, over bijvoorbeeld jouw motivatie, (levens)ervaring en vaardigheden.
  • Fysieke Vaardigheid Test: de FVT test jouw coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Onder begeleiding van een sportinstructeur leg je een (hindernis)parcours af.
    Neem daarom sportkleding (binnenschoenen) en eventueel een handdoek mee.

Daarbij is er ruimte om in gesprek te gaan met medewerkers van de leefafdelingen en de afdelingen Veiligheid en Arbeid, de dag wordt naar verwachting rond 18.00 uur afgesloten.

Beschikbare vacatures

  • Complexbeveiligers
  • Penitentiair Inrichtingswerkers
  • Medewerkers Arbeid

In de rechterkolom op deze pagina vind je meer informatie.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in het werken in deze boeiende omgeving èn wil je solliciteren op een van de functies, meld je dan aan voor onze werving- en selectiedag. Aanmelden kan tot en met donderdag 24 oktober 2019, door een e-mail te sturen aan dji.limburg.werving@dji.minjus.nl. Zet in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer en geef daarbij aan welke functie en PI vestiging (Sittard of Zuid-Oost) jouw voorkeur heeft.

Meld je snel aan, want het aantal deelnemers voor deze dag is beperkt!

Adres

De werving- en selectiedag vindt plaats in PI Zuid-Oost locatie Ter Peel, Patersstraat 4, 5977 NM in Evertsoord. Bij binnenkomst dien je je te kunnen legitimeren met een geldig ID bewijs.

PI Sittard en PI Zuid-Oost

De penitentiaire inrichting (PI) Sittard is een inrichting met huis van bewaring, gevangenis, extra zorgvoorziening en inrichting stelselmatige daders. De maximale capaciteit is 325 gedetineerden en er zijn 225 medewerkers in dienst. Meer informatie lees je op de locatiepagina PI Sittard.

De penitentiaire inrichting (PI) Zuid-Oost bestaat uit twee locaties, te weten PI Roermond en PI Ter Peel in Evertsoord. PI Roermond is een inrichting voor mannelijke gedetineerden en bestaat uit een huis van bewaring, een gevangenis en een Extra Zorg Voorziening (EZV).
PI Ter Peel is er vooral voor vrouwelijke gedetineerden en heeft een beperkt beveiligde inrichting, zeer beperkt beveiligde inrichting, moeder-met-kindhuis, huis van bewaring en een gevangenis.

Wanneer je voor een functie bij PI Zuid-Oost solliciteert, werk je voor beide locaties. Meer informatie vind je op de locatiepagina PI Zuid-Oost.