Wervingsdag DC Schiphol 9 november

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

Wil jij werken in een wereld achter grote hekken en muren? In een wereld die boeiend en uitdagend is en die bijna niemand kent? Meld je dan aan voor de wervingsdag in Detentiecentrum Schiphol op zaterdag 9 november 2019.

Jij en Detentiecentrum Schiphol, een ijzersterke combinatie!

Het gaat bij Detentiecentrum Schiphol om beveiliging, bewaring, begeleiding, motivering en (medische)zorg.

In Detentiecentrum Schiphol hebben we momenteel de volgende regimes: preventief gehechten (huis van bewaring) en arrestanten. Daarnaast is er een slikkersafdeling en verzorgen de medewerkers van DJI voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst de beveiliging en bejegening van de asielzoekers van het aanmeldcentrum.

Wervingsdag

Vanwege de grote belangstelling voor onze wervingsdag op zaterdag 9 november wordt er in het voorjaar van 2020 nog een wervingsdag georganiseerd in het Detentiecentrum Schiphol. Houdt deze website en onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de nieuwe datum.

Wil je alvast solliciteren of heb je tussentijds nog vragen? Dan kun je je sollicitatie of vragen e-mailen aan: werving.schiphol@dji.minjus.nl

Wij zijn op zoek naar:

Justitieel Verpleegkundige (HBO-V/MBO-V)
Als justitieel verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg van gedetineerden en asielzoekers. Of ze nu lang of kort verblijven, de mensen in het detentiecentrum zijn van binnenkomst tot ontslag aan jouw zorg toevertrouwd.

Complexbeveiliger (MBO-2)
Minimaal een mbo-2-diploma. Als complexbeveiliger garandeer je de veiligheid van medewerkers, bezoekers en gedetineerden. Dit doe je onder meer door toegangscontroles uit te voeren en mensen te informeren over veiligheidsvoorschriften.

Medior Penitentiair Inrichtingswerker (MBO-4)
Minimaal een mbo-4-diploma. Jij bent een belangrijke schakel in het detentie en re-integratieproces van de gedetineerde. Als penitentiair inrichtingswerker begeleid je hen in de woon- en leefsituatie en bij activiteiten. Ook zie je toe op veiligheid en verleen je intensieve zorg.

Vervolg: Selectietraject

Het selectietraject bestaat uit een (online) capaciteitentest, een psychologisch onderzoek, de fysieke vaardigheidstoets, een klikgesprek, een medische keuring en een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd. Meer informatie over VOG, vind je op www.watdevog.nl.

Heb je nog vragen?

Voor de procedure kun je contact opnemen met: J. Lutteke | 06 552 342 61| j.lutteke@dji.minjus.nl