Wervingsdag PI Grave 14 en 16 mei

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

De Penitentiaire Inrichting (PI) in Grave zoekt nieuwe collega’s. Daarom organiseert de PI op dinsdag 14 en donderdag 16 mei wervingsavonden, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om binnen deze PI te komen werken.

PI Grave is onderdeel van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). DJI is onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen.

De PI Grave is in 1988 geopend en bestaat uit één locatie met een capaciteit van 445 plaatsen voor mannelijke gedetineerden, waarvan 80 meerpersoonscellen.

De PI bestaat uit Huis van Bewaring (HvB), arrestantenafdelingen en een afdeling Extra Zorgvoorziening (EZV). Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Dit vraagt om een goede begeleiding en samenwerking tussen de verschillende onderdelen van onze organisatie. De PI Grave investeert dan ook volop in de ontwikkeling van de medewerkers en vakmanschap, zowel op individueel als teamniveau. Samenwerking, betrokkenheid en integriteit zijn kernwaarden van PI Grave.

Voor meer informatie over de PI Grave klik hier.

Vacatures

Er zijn momenteel binnen PI Grave vacatures voor medior complexbeveiliger (10 vacatures), medewerker arbeid (1 vacature) en medior penitentiair inrichtingswerker (5 vacatures).

Meer weten over werken bij DJI?
Op de DJI-website vind je meer informatie.

Via onderstaande links vertellen onze collega's in de video's over hun werk;

Wervingsavonden

De wervingsavonden vinden plaats in PI Grave. Deze wervingsavonden bieden volop mogelijkheden om de inrichting van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. Tijdens de wervingsavonden zullen er rondleidingen plaatsvinden binnen de inrichting. De wervingsavonden starten om 17.30 uur en duren tot circa 21.30 uur.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het werken in deze boeiende omgeving èn bovenal in een van de vacatures, meld u dan aan voor onze wervingsdag! Aanmelden kan tot en met 7 mei via werkeninpigrave@dji.minjus.nl onder vermelding van voor- en achternaam, adres, geboortedatum en in welke van de vacatures u interesse hebt. U dient bij uw aanmelding een actuele CV mee te sturen.
Ook indien u in bezit bent van een MBO 2 of MBO 4-diploma in een andere dan de gevraagde richtingen, wordt u uitgenodigd om te solliciteren.

Indien uit uw aanmelding blijkt dat u voldoet aan de functie-criteria dan wordt u uitgenodigd voor één van de wervingsavonden. Tijdens deze avond wordt een start gemaakt met het selectieproces middels speeddates en afname van de fysieke vaardigheidstoets. Daarvoor dient u noodzakelijkerwijs sportkleding mee te nemen. Voor meer informatie en video's over deze test klik hier en waarom we deze fysiek eisen stellen klik hier.

Het aantal deelnemers per wervingsavond is beperkt tot maximaal 30 kandidaten.

Bent u na een van deze wervingsavond bezocht te hebben nog steeds enthousiast én willen wij ook verder met u dan wordt u verder in de selectieprocedure opgenomen. U kunt dan via de website werkenvoornedeland.nl solliciteren op de betreffende vacature, klik hiervoor op een van onderstaande links;

Adres

De wervingsavonden vindenplaats in PI Grave, Muntlaan 1, 5361 ME Grave.