Wervingsdag PI Zuid-Oost 9 februari

Deze hoofdrubriek bevat 6 rubrieken:

Wil jij werken in een wereld achter grote hekken en muren, een wereld die erg boeiend en uitdagend is en die bijna niemand kent? Wil je een leuke baan waarbij het werken met mensen op een respectvolle en humane manier in een dynamische organisatie centraal staat? Bezoek dan onze wervingsdag op 9 februari a.s. in de penitentiaire inrichting (PI) Zuid-Oost, locatie Ter Peel.

Er zijn momenteel binnen PI Zuid-Oost locatie Roermond en Ter Peel vacatures beschikbaar voor medior complexbeveiliger (10 functies), medior arbeidsmedewerker(4 functies) en medior penitentiair inrichtingswerker(14 functies). Op www.werkenvoornederland.nl en www.dji.nl/werken-bij vind je meer informatie over deze functies.

Wervingsdag

Op 9 februari 2019 vindt onze wervingsdag plaats. Deze wervingsdag biedt volop mogelijkheden om de inrichting van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. Tijdens de wervingsdag zal er een rondleiding plaatsvinden binnen een van de afdelingen van de PI Zuid-Oost. De wervingsdag start om 09.45 uur en duurt tot circa 16.30 uur.

Over PI Zuid-Oost

PI Zuid-Oost bestaat uit twee locaties, te weten PI Roermond en PI Ter Peel in Evertsoord. PI Roermond is een inrichting voor mannelijke gedetineerden en bestaat uit een huis van bewaring, een gevangenis en een Extra Zorg Voorziening (EZV). PI Ter Peel is er vooral voor vrouwelijke gedetineerden en heeft een beperkt beveiligde inrichting, zeer beperkt beveiligde inrichting, moeder-met-kindhuis, huis van bewaring en een gevangenis.

Dagelijks werken wij met ongeveer 340 medewerkers aan de begeleiding van ruim 600 gedetineerden. Wij bereiden ze voor op een succesvolle re-integratie in de samenleving. Dit vraagt om een goede begeleiding en samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Wij investeren dan ook volop in de ontwikkeling van onze medewerkers en het vakmanschap. Dit doen we zowel per afdeling als individueel. Samenwerking, betrokkenheid en integriteit staan bij ons voorop.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het werken in deze boeiende omgeving èn bovenal in een van de functies, meld je dan aan voor onze wervingsdag. Aanmelden kan tot en met 3 februari 2019 via werving.pi.zuidoost@dji.minjus.nl onder vermelding van je voor- en achternaam, adres, geboortedatum en in welke van bovenstaande functies je interesse hebt.

Indien op de wervingsdag blijkt dat je voldoet aan de functie-criteria dan bestaat voor jou de mogelijkheid om alvast een start te maken met het selectieproces door middel van afname van een speeddate en de fysieke vaardigheidstoets (sportkleding is hierbij een vereiste). Meld je snel aan, want het aantal deelnemers voor de wervingsdag is beperkt tot 100 kandidaten.

Adres

De wervingsdag vindt plaats in PI Ter Peel Patersstraat 4, 5977 NM in Evertsoord.

Voor meer informatie over werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen zie www.dji.nl/werken-bij

Solliciteren?

Via de onderstaande links kun je solliciteren op de functies. Dit gaat via de website van werkenvoornederland.nl.

Complexbeveiliger
Medior penitentiair inrichtingswerker
Medewerker arbeid