IMPACT op Earth Day

Vandaag - 22 april - is het Earth Day. De afgelopen weken heeft DJI een aantal ingrijpende maatregelen moeten treffen om verspreiding van het coronavirus binnen de inrichtingen te voorkomen. Dat bepaalt op dit moment nog steeds voor een belangrijk deel onze agenda. Toch staan we op Earth Day ook stil bij ons IMPACT magazine.

De nieuwe rijksinkoopstrategie: Inkopen met impact, zag vorig jaar het licht nadat het Kabinet het Klimaatakkoord lanceerde.
Voor hoofddirecteur Gerard Bakker staat dit voor het verbinden van leveranciers aan de maatschappelijke opdracht van DJI: “Het is onze opdracht om gedetineerden te helpen een maatschappelijk acceptabel bestaan op te bouwen. Maar we kunnen ons niet verschuilen achter het uitvoeren van die taak alléén. Ik ben er verantwoordelijk voor dat we die taak zo duurzaam mogelijk uitvoeren”.
De belangrijkste resultaten van het afgelopen jaar hebben we gebundeld in het IMPACT magazine. Het drukwerk lag klaar op de dag dat de regering de coronamaatregelen afkondigde. Ons IMPACT magazine toont de samenwerking tussen de medewerkers van DJI en de leveranciers. Echte impactmakers. Als de crisis ons iets leert, is dat we het alleen samen kunnen.