Kom werken bij PI Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 14 november 2020 ben je van harte welkom op de wervingsdag van de Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen aan den Rijn.

In verband met de corona maatregelen zal deze dag plaatsvinden op een externe locatie zodat we ons tijdens de wervingsdag kunnen houden aan de richtlijnen van het RIVM. We gaan werken in kleine groepen van maximaal 20 personen om de 1,5 meter regel te kunnen waarborgen. Om deze reden krijgt iedereen die zich aanmeldt een persoonlijk programma toegestuurd. Dit programma zal zo spoedig mogelijk naar iedereen persoonlijk gecommuniceerd worden. De wervingsdag duurt in eerste instantie van 09:00 uur tot 11:30 uur. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan verwacht zullen wij ook een middagprogramma opstellen van 12:45 uur tot 14:45 uur.

De wervingsdag biedt volop mogelijkheden om kennis te maken met jouw toekomstige teamgenoten en met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies.

Vacatures

PI Alphen aan den Rijn voert de opgelegde straf uit maar biedt justitiabelen ook de kans om in deze periode te werken aan een veilige terugkeer in de maatschappij. PI Alphen aan den Rijn zoekt jou om het team, bestaande uit ruim 800 medewerkers, te vergroten. Momenteel heeft de PI Alphen aan den Rijn de volgende vacatures:

In de rechterkolom op deze pagina vind je meer informatie. Naast bovenstaande functies heeft de PI Alphen aan den Rijn ook voor andere functies vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures binnen de PI Alphen aan den Rijn op de website Werken voor Nederland.

Wil je meer weten over de PI Alphen aan den Rijn neem een kijkje op de locatiepagina.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 14 november 2020
Tijdstip: Vanaf 9.00 uur. Ivm coronamaatregelen ontvangt iedereen een persoonlijk programma zodat wij de 1,5 meter kunnen waarborgen.

Locatie: Nog nader te bepalen

Heb je nog vragen?

Voor de procedure kun je contact opnemen met: Henri de la Croix | telefoonnummer 06-25702526 via aandebak@dji.minjus.nl.

Aanmelden

Vul dit formulier in en geef aan in welke functie je geïnteresseerd bent.
  • Vul hieronder je gegevens in
  • 2
Vul hieronder je gegevens inSamenvatting
captcha code