Kom werken bij PI Rotterdam

De Penitentiaire Inrichtingen (PI) Rotterdam is op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij interesse om ons team te versterken, meld je dan aan voor onze wervingsdag op zaterdag 3 oktober 2020. Helaas zit deze wervingsdag vol. Misschien kun je je nog wel aanmelden voor een wervingsdag in één van de andere PI's of blijf ons nieuws volgen om te weten te komen wanneer de volgende wervingsdag in de PI Rotterdam is.

Waar en hoe?

De wervingsdag vindt plaats in Van der Valk Blijdorp en biedt een uitstekende mogelijkheid om de PI Rotterdam – bestaande uit locatie De Schie en Hoogvliet (Stadsgevangenis) – beter te leren kennen. Door met medewerkers in gesprek te gaan over hun werkzaamheden, kun je ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. Ook leer je meer over de specifieke werkzaamheden die bij de verschillende functies horen.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor het ochtendblok of het middagblok. Deze zijn beide vol.

De sessies duren ongeveer 2 uur. Aan de hand van het aantal aanmeldingen delen wij de aanmelders in voor één van de sessies. Wij hanteren een maximale groepsgrootte en houden rekening met de Covid-19 maatregelen van het RIVM.

Vacatures

Momenteel heeft de PI Rotterdam de volgende vacatures:

Wanneer je voor een functie bij de PI Rotterdam solliciteert ben je op beide locaties (De Schie en Hoogvliet) inzetbaar.

In de rechterkolom op deze pagina vind je meer informatie over de bovenstaande functies. Meer informatie over de inrichting vind je op de pagina PI Rotterdam.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 3 oktober.

Locatie: Van der Valk hotel Rotterdam - Blijdorp, Energieweg 2, 3041JC Rotterdam.

Aanvang ochtendblok: U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Dit blok is vol.

Aanvang middagblok: U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Dit blok is vol.

Heb je nog vragen?

Voor de procedure kun je contact opnemen met: Jolanda Lutteke, 06-55234261 j.lutteke@dji.minjus.nl