Kom werken bij PI Zuid-Oost

Op zaterdag 26 september 2020 ben je van harte welkom op de werving- en selectiedag van de Penitentiaire Inrichting(PI) Zuid-Oost. Helaas kun je je niet meer aanmelden voor deze dag omdat wij vol zitten. Houd het nieuws in de gaten voor nieuwe wervingsdagen in de PI Zuid-Oost of op andere locaties.

Wil jij in Limburg werken in een wereld die boeiend en uitdagend is en die bijna niemand kent? De Penitentiaire Inrichting Zuid-Oost is op zoek naar meerdere collega’s voor verschillende functies.

Vacatures

Momenteel heeft PI Zuid-Oost de volgende vacatures:

Wanneer je voor een functie bij PI Zuid-Oost solliciteert ben je op beide locaties (Roermond/ Evertsoord) inzetbaar.

In de rechterkolom op deze pagina vind je meer informatie over de bovenstaande functies. Meer informatie over de inrichting vind je op de pagina’ PI Zuid-Oost’.

Procedure

Tijdens deze werving- en selectiedag worden verschillende stappen van de selectieprocedure doorlopen, waaronder de fysieke vaardigheidstest en een speeddate met onze medewerkers. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen rondom corona.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 26 september 2020
Tijd: i.v.m. maatregelen rondom COVID-19 word je uitgenodigd voor een tijdslot
Locatie:
PI Ter Peel, Patersstraat 4, 5977 NM Evertsoord

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de procedure dan kun je contact opnemen met Mireille Fransen via dji.limburg.werving@dji.minjus.nl of 06 50 03 05 40.