Beveiliger DV&O

"Het leuke aspect aan de functie van complexbeveiliger bij DV&O vind ik dat we landelijk inzetbaar zijn waardoor ik veel verschillende plaatsen zie. Je zit nooit lang op een en dezelfde plek, waardoor we veel afwisseling hebben."

Wat doet een beveiliger DV&O?

Ilse werkt bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning en is multi-inzetbaar als complexbeveiliger. Ze werkt steeds op andere plekken bij Justitie zoals bijvoorbeeld een gevangenis of ander organisaties zoals de Nationale Politie.

Deze video is standaard voorzien van ondertiteling in het Nederlands

De Dienst Vervoer en Ondersteuning, DV&O, zet landelijk medewerkers in voor de beveiliging van overheidsgebouwen en -organisaties. De dienst vraagt veel, maar heeft ook veel te bieden. Als beveiliger wacht jou een uitdagende, veelzijdige functie bij een professionele organisatie.

Enthousiast geworden om te werken als beveiliger DV&O? Dan horen we graag van jou!

Alle vacatures van beveiliger DV&O zijn inmiddels vervuld. Mocht je interesse hebben, houd werkenvoornederland.nl in de gaten. Je kunt daar eventueel een vacature alert instellen voor wanneer de vacature weer open staat. Wil je alvast de functieomschrijving bekijken? Bekijk hier de algemene functieomschrijving.

Functiematrix

Een aantal van de functies bij DJI liggen dicht bij elkaar qua opleiding en werkzaamheden. Voor het gemak hebben we voor jou een functiematrix opgesteld. Zo kan je snel zien wat de verschillen zijn en welke functie jou het meeste aanspreekt. Bekijk de functiematrix.

Heb je interesse of een vraag?

Peter Elsinga (recruiter) staat je graag te woord.
Telefonisch via 088 073 03 00 of per e-mail: p.elsinga@dji.minjus.nl