Complexbeveiliger

"Het mooie van dit werk is dat je met verschillende mensen en doelgroepen te maken hebt. Samen met mijn collega's een veilige en leuke werkdag afronden, daar doe ik het voor, want van die flexibiliteit en saamhorigheid krijg ik positieve energie! Geen dag is hetzelfde. Ik vertel mensen graag over mijn ervaringen als complexbeveiliger, want er bestaat nog vaak een verkeerd beeld over het werken in een inrichting."

Wat doet een complexbeveiliger?

Bennie is complexbeveiliger bij DJI. De diversiteit van zijn functie is waar hij heel enthousiast over vertelt in dit filmpje; hij werkt op de security desk, houdt toezicht bij het bezoekuur, controleert de invoer van goederen. Ook legt hij uit aan welke eisen je moet voldoen om te kunnen werken als complexbeveiliger.

Wat doet een complexbeveiliger?

DJI is onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Dat doen we op verschillende locaties in heel Nederland. Veiligheid is een erg belangrijk thema bij DJI. Daarin speel jij als complexbeveiliger een belangrijke rol.

Enthousiast geworden om te werken als complexbeveiliger? Dan horen we graag van jou!

Alle vacatures van complexbeveiliger vind hier op je op werkenvoornederland.nl. Met de filter rechtsboven kun je de regio selecteren waarin je woont en de functie het dichts bij jou in de buurt selecteren. Wil je alvast de functieomschrijving bekijken? Bekijk hier de algemene functieomschrijving.

Wie werken er als complexbeveiliger bij DJI?

Benieuwd naar de verhalen van onze complexbeveiligers, klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Drenthe

Flevoland

Gelderland

Groningen

Limburg:

Overijssel

Zuid-Holland

Functiematrix

Een aantal van de functies bij DJI liggen dicht bij elkaar qua opleiding en werkzaamheden. Voor het gemak hebben we voor jou een functiematrix opgesteld. Zo kan je snel zien wat de verschillen zijn en welke functie jou het meeste aanspreekt. Bekijk de functiematrix.