Finance

Ben jij een financeprofessional met frisse ideeën? Dan kun je bij het Financieel Dienstencentrum (FDC) je hart ophalen. We zorgen ervoor dat de financiën van onze opdrachtgevers altijd keurig op orde zijn. Maar ook willen we ons werk steeds efficiënter en innovatiever doen. Daarom zetten we vol in op digitalisering en het automatiseren, standaardiseren en continu verbeteren van processen, bijvoorbeeld door robotisering.

Financieel Dienstencentrum

Het Financieel Dienstencentrum is een gloednieuw organisatieonderdeel van het Shared Service Center van de Dienst Justitiële Inrichtingen (SSC DJI). Wij verzorgen de financiële administratie voor verschillende onderdelen van het ministerie van Justitie en Veiligheid, waaronder DJI, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, het Nederlands Forensisch Instituut en Justis. Deze opdrachtgevers vertrouwen erop dat hun financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Denk aan debiteuren, crediteuren, grootboek en financieel beheer, maar ook klantspecifieke financiële taken, zoals de administratie rondom de betaalrekeningen van justitiabelen en de inning van leges bij gemeenten.

Hamid hoofd Financieel Dienstencentrum
Beeld: ©DJI

“Wij willen onze dienstverlening continu verbeteren. Om het elke dag weer beter te maken. One day or day one … jij bepaalt dat! ” - Hamid Bouchrit, hoofd Financieel Dienstencentrum

Proactief adviseren over kansen en risico’s

Ons werk willen we steeds efficiënter en innovatiever doen. Dat wil zeggen: niet alleen alle financiën keurig op orde, maar ook onze opdrachtgevers proactief adviseren over kansen en risico’s. De komende tijd staat daarom in het teken van het digitaliseren, automatiseren, standaardiseren en robotiseren van processen. We werken daarvoor samen met onze support-tak, zoals het Business Intelligence Competence Center en de afdeling Functioneel beheer. Daarnaast beschikken wij over RPA-developers en datascientists om onze ambitie van continu verbeteren en datagedreven werken waar te maken. Vind je het interessant om bezig te zijn met vernieuwen en verbeteren, dan is het Financieel Dienstencentrum dus absoluut een inspirerende werkomgeving. Je krijgt bij ons alle ruimte en handvatten om te excelleren en samen met je collega’s te werken aan een Financieel Dienstencentrum om trots op te zijn.

Van inkopen tot grootboekcontroles

Als financeprofessional kun je bij ons alle kanten op. We richten ons namelijk op het volledige spectrum van bestellen en betalen tot en met de financiële verantwoording. En willen onze afnemers, bijvoorbeeld een facilitair manager van een penitentiaire inrichting, producten of diensten bestellen? Ook dan zijn wij aan zet: tot € 10.000, - verzorgen wij de operationele inkoop. We hebben dan ook veel contact met het Inkoop Uitvoeringscentrum van DJI, met het hoofdkantoor en natuurlijk onze klanten.

Leren en doorstromen

Een toonaangevende organisatie zijn, en een inspirerende omgeving waar het fijn werken én leren is: dat is onze ambitie. De ontwikkeling van onze ruim tweehonderd mensen en het delen van kennis staan dan ook centraal. Je kunt opleidingen volgen en er zijn veel doorstroommogelijkheden. In de diepte, maar ook in de breedte, want binnen onze afdeling zijn veel verschillende teams en disciplines

Enthousiast geworden om te werken bij het SSC? Dan horen we graag van jou!

Alle SSC vacatures vind je hier op werkenvoornederland.nl. Met de filter rechtsboven kun je de regio selecteren waarin je woont en de functie het dichts bij jou in de buurt selecteren.

Hierbij een aantal functies uitgelicht:

Den Haag:

Wie werken er bij het SSC bij DJI?

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's bij het SSC, klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Gerben
Beeld: ©DJI

Heb je interesse of een vraag?

Gerben Eskes (recruiter) staat je graag te woord.
Telefoonnummer 06 20 62 50 48 of per e-mail: g.eskes@dji.minjus.nl