HRM

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) staat voor een enorme wervingsopgave en zoekt continu nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. Een uitdagende taak waar de afdeling HRM van het Shared Service Center DJI graag de tanden in zet. Elk dienstonderdeel van DJI heeft zo zijn eigen uitdagingen op het gebied van human resources.

HRM
Beeld: ©DJI

Uiteenlopende vraagstukken

Voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers levert de afdeling HRM dagelijks advies aan managers op vijftig locaties in Nederland. We adviseren over uiteenlopende vraagstukken. Bijvoorbeeld rondom duurzame inzetbaarheid en loopbaanadvies, maar ook bij individuele vraagstukken van managers en medewerkers.

Verspreid over het land

Onze afdeling telt ruim tweehonderd collega’s verspreid over het land. Zo is er op alle dienstonderdelen van DJI een HR-team werkzaam. Naast deze eerstelijnsdienstverlening leveren we ook tweedelijnsdienstverlening, onder andere op het gebied van arbeid en gezondheid, HR-administratie, recruitment en arbeidsjuridische zaken. Wij hebben ons eigen testcentrum waar onze arbeidspsychologen assessments verzorgen voor de gehele organisatie.

Doorgroeien

Als HR-professional kun je bij ons dus alle kanten op. Jezelf ontwikkelen en doorgroei behoort tot de mogelijkheden. Wat werken bij onze afdeling nog interessanter maakt, is dat elk DJI-onderdeel zijn eigen aandachtsgebieden heeft. Bij de ene penitentiaire inrichting speelt een reorganisatie, bij de andere zijn veel vacatures of vraagt juist verzuim meer aandacht. En wil je ooit iets heel anders doen, je bijvoorbeeld richten op facilitymanagement of inkoop? Ook dat kan. Onze afdeling maakt namelijk deel uit van het landelijke Shared Service Center DJI, waar intern doorgroeien naar andere afdelingen en vakgebieden tot de mogelijkheden behoort.

“Wij zijn een afdeling met hart voor de zaak. We werken graag aan hetzelfde doel en staan, ook over de locaties heen, voor elkaar klaar.” - Richard Zijlstra, Operationeel manager Werving & Selectie

Ideeën zijn welkom

We mogen dan verspreid over het land werken, onze afdeling voelt als één team. Er zijn om de paar weken – op dit moment vooral online – themabijeenkomsten en kennisdagen waar we elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Heb je ideeën om onze HR-dienstverlening te verbeteren? Kom maar op en gooi ze tijdens de bijeenkomsten in de groep.

Enthousiast geworden om te werken bij SSC HRM? Dan horen we graag van jou!

Alle vacatures vind je op werkenvoornederland.nl. Met de filter rechtsboven kun je de regio selecteren waarin je woont en de functie het dichts bij jou in de buurt selecteren.

Wie werken er bij de afdeling HRM bij DJI?

Benieuwd naar de afdeling HRM? Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Ellen Kloesmeijer
Beeld: ©DJI

Heb je interesse of een vraag?

Ellen Kloesmeijer-van Vught (recruiter) staat je graag te woord.
Telefonisch via 06 25 65 27 50 of per e-mail: e.kloesmeijer@dji.minjus.nl