Inkoop

Tandartsbussen voor alle penitentiaire inrichtingen. Kleding voor de complexbeveiligers. Maaltijden voor de justitiabelen. Software, beveiligingscamera’s en elektronische enkelbanden. Maar ook medewerkers zoals zorgpersoneel. Werkelijk alles wat op de locaties van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) nodig is, koopt het Inkoopuitvoeringscentrum (IUC) in. Inkoopprofessionals die van afwisseling en uitdaging houden, kunnen hun hart ophalen!

Functiepagina Inkoop
Beeld: ©DJI

Unieke onderwerpen en enorme hoeveelheden

Wist je dat het IUC jaarlijks voor ruim € 350 miljoen aan producten en diensten inkoopt? Dit doen we via complexe meervoudige inkoopprocedures, Europese aanbestedingen, mini-competities en raamovereenkomsten. Het gaat om unieke en vaak politiek-gevoelige onderwerpen en enorme hoeveelheden. Daarbij komt dat de markt voor veel van de producten en diensten die wij inkopen bijzonder klein is. Dat maakt ons werk extra interessant.

Ontwikkelingskansen

DJI is onze grootste klant, maar we werken ook voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Onze kernwaarden? Klantgericht en professioneel. Dat betekent dat dienstverlening centraal staat, rechtmatigheid is een randvoorwaarde. Verder willen we samen iedere dag een beetje beter worden. Als teams, maar ook individueel. Bij ons krijg je alle ruimte om via cursussen, trainingen en (online) congressen vakinhoudelijk up-to-date te blijven en je soft skills, bijvoorbeeld adviesvaardigheden, aan te scherpen.

Van junior tot senior

Het IUC telt zo’n 75 inkoopprofessionals – inkopers, adviseurs Europese aanbestedingen, contractmanagers – verdeeld over vier teams. En alle niveaus zijn vertegenwoordigd: van salarisschaal 6 tot en met 13. Dus of je nu net gestart bent met je carrière in de inkoopwereld of al een doorgewinterde professional bent, bij het IUC kun je je ambities waarmaken.

Enthousiast geworden om te werken bij Inkoop? Dan horen we graag van jou!

Alle vacatures van Inkoop vind je hier op werkenvoornederland.nl. Met de filter rechtsboven kun je de regio selecteren waarin je woont en de functie het dichts bij jou in de buurt selecteren.

Wie werken er bij Inkoop bij DJI?

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's, klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Ellen Kloesmeijer
Beeld: ©DJI

Heb je interesse of een vraag?

Ellen Kloesmeijer-van Vught  (recruiter) staat je graag te woord.
Telefonisch via 06 25 65 27 50 of per e-mail: e.kloesmeijer@dji.minjus.nl