Solliciteren

Fijn dat je belangstelling hebt om te werken bij DJI. Ondanks het coronavirus zet DJI de sollicitatieprocedures voort. Je kunt dus gewoon solliciteren. We doen dat wel wat anders. Lees hier meer over bij Veelgestelde vragen over Solliciteren bij DJI en het coronavirus.

Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak?

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

Spreekt werken bij DJI je aan?

Ontdek wat het werk inhoudt met video's over functies bij DJI. Je kunt ook de inspirerende verhalen van DJI'ers lezen. Onze actuele vacatures staan op de website Werken voor Nederland. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Veelgestelde vragen over solliciteren bij DJI en het coronavirus

Een besmetting binnen een inrichting van DJI heeft grote gevolgen voor het personeel en justitiabelen. Hen beschermen staat voorop. We vragen daarom om je begrip voor deze nieuwe werkwijze. Waar het kan, worden selectie-onderdelen digitaal gedaan. Alle vragen en antwoorden over solliciteren, het proces en de aanstelling, vind je hieronder bij veelgestelde vragen (pdf).

Staat je vraag er niet bij, stel deze dan via ons Shared Service Center DJI, afdeling Werving & Selectie, telefoon 088 07 54321.

Sollicitatieprocedure

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd. Meer weten over wat een VOG is, vind je op de website Wat is de VOG? Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Doe dan de VOG-check.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.