Vier nominaties voor DJI bij verkiezing Ambtenaar van het jaar 2020

Publiek Denken kiest in 2020 voor de tiende keer de ‘Ambtenaar van het Jaar’. Dit jaar zijn maar liefst vier medewerkers van DJI genomineerd om Ambtenaar van het jaar 2020 te worden. Stem op een van onze collega's tussen nu en woensdag 28 oktober.

Ambtenaar van het jaar 2020

Genomineerden

De genomineerden zijn: Fred Woppenkamp, Senior Accountmanager, Dienst Vervoer en Ondersteuning. Louise Brandsma, Maatschappelijk werker, FPC Oostvaarderskliniek. Burg de Man, Adviseur Ontwikkelteam/ICT Onderwijs /senior Trainer, opleidingsinstituut DJI. Johan Cats, Hoofd ROR, Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering (ROR).

Waarom ze genomineerd zijn lees je bij de motivaties. De motivaties zijn afkomstig van de collega’s van de kandidaten.

Nu stemmen!

Stemmen op een van onze collega’s kan tot en met woensdag 28 oktober. Op dinsdag 15 december wordt bekendgemaakt wie Ambtenaar van het Jaar 2020 is.

Publiek denken

Publiek Denken is een netwerkplatform voor professionals werkzaam in de publieke sector. Met de Ambtenaar van het jaar verkiezing, worden ambtenaren belicht die een excellente prestatie hebben geleverd of met een bijzonder verhaal. Wie zijn de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen? Op 15 december is de uitslag bekend. Nu eerst stemmen!