Wervingsdag PI Alphen aan den Rijn op zaterdag 29 mei 2021

Heb jij het in je om als complexbeveiliger aan de slag te gaan in een gevangenis? Kom erachter op onze wervingsdag op zaterdag 29 mei.

Wervingsdag PI Alphen
©DJI

Wil je er bij zijn?

Dat kan!

Wij zoeken complexbeveiligers die energie krijgen van afwisselend werk en echte teamplayers zijn. Wat je hiervoor nodig hebt? Een flexibele werkhouding (wij werken namelijk 24/7), een mbo-2 diploma in de richting beveiliging en je bent 18+.

Aanmelden voor onze wervingsdag is heel makkelijk. Stuur een mail (met naam en cv) naar HR-medewerker Henri aandebak@dji.minjus.nl.

Wat doet een Complexbeveiliger?

Gerlinda over haar baan als complexbeveiliger:

Gerlinda gaat elke dag met plezier naar haar werk. “Omdat hier geen dag hetzelfde is. Medisch alarm? Dan zorg ik dat de arts snel bij de gedetineerde is. Brandalarm? Dan zet ik de juiste deuren open en regel ik een makkelijke doortocht voor de brandweer. Het mooiste is het persoonlijke contact met collega’s maar ook met de gedetineerden. Een nieuwkomer probeert je vaak uit. Dan is het belangrijk dat je duidelijk bent – dat hij weet wat hij aan me heeft. Ik maak met iedereen wel een babbeltje. Hoe was het bezoek? Is je dochter nog geweest? Ze zijn altijd blij me te zien.”

Vacature

Nu al overtuigd dat de functie complexbeveiliger in PI Alphen aan den Rijn de volgende stap wordt in jouw carrière? Of wil je eerst meer informatie over de functie? Bekijk hier de vacaturetekst:

Complexbeveiliger

Praktische informatie

  • Wanneer:      Zaterdag 29 mei tussen 10.00 en 16.00 uur.
  • Locatie:          Volgt.
  • Aanmelden:  Stuur een mail naar aandebak@dji.minjus.nl met:
    1. Je naam
    2. Je cv

Coronamaatregelen

We vinden het leuk dat je belangstelling hebt om te werken bij Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen aan den Rijn. We organiseren deze wervingsdag, zodat jij gelijk een beeld krijgt hoe jouw toekomstige werkplek eruit ziet, maar buiten onze eigen inrichting en met tijdslots.
Wervingsdagen binnen in onze PI zijn in deze tijden niet wenselijk. Een besmetting binnen onze inrichting heeft grote gevolgen voor het personeel en justitiabelen. Hen beschermen staat voorop.

Maar we vinden het ook leuk om nieuwe collega’s te ontmoeten. We blijven om deze reden wervingsdagen organiseren, maar wel iets anders dan je van ons gewend bent.

Wervingsdag

De wervingsdag biedt jou nog steeds volop mogelijkheden om een goed beeld te krijgen van het werk in onze PI. Natuurlijk blijft het mogelijk om kennis te maken met jouw toekomstig teamgenoten, die al jouw vragen over de beschikbare functies kunnen beantwoorden.

PI Alphen aan den Rijn

Wil je meer weten over de Penitentiaire Inrichting Alphen aan den Rijn? Neem een kijkje op de locatiepagina.