Wervingsdag PI Sittard op 26 maart

De Penitentiaire Inrichting (PI) Sittard is op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor onze wervingsdag op zaterdag 26 maart 2022.

Chella groepsfoto
Beeld: ©DJI / DJI

Na algemene informatie over de PI Sittard en de functies volgt er een rondleiding. Tijdens deze rondleiding en daarna kun je met medewerkers in gesprek gaan over hun werkzaamheden en kom je alles te weten over - onder andere - de volgende functies:

Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het best bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

Jouw volgende stap

Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in de gevangenis, kan dit jouw volgende stap zijn . Je krijgt namelijk alle relevante opleidingen aangeboden bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)!

De wervingsdag bestaat uit meerdere tijdsblokken waarin je kunt deelnemen. Ongeveer een week voor de wervingsdag krijg je te horen in welk tijdsblok je staat ingepland.

Je kunt je inschrijven tot en met maandag 21 maart

Stuur een e-mail naar werken@dji.minjus.nl onder vermelding van de onderstaande gegevens:

  • Naam, woonplaats en telefoonnummer
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)
  • Voorkeur functie (wanneer je dat al weet)

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 26 maart 2022
Tijdstip: van 09:00 uur tot circa 12.00 uur. Je ontvangt een uitnodiging voor een tijdslot.
Locatie: Op de Geer 1,  Sittard

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: