Wervingsdag PI Krimpen aan den IJssel

De Penitentiaire Inrichting (PI) in Krimpen aan den IJssel is op zoek naar nieuwe collega’s! Om jou alles te kunnen vertellen, te laten zien en te ervaren hoe het is om bij ons te werken organiseren wij op zaterdag 18 juni 2022 een wervingsdag. Deze dag is speciaal voor jou als jij serieuze interesse hebt om bij ons te komen werken.

Krimpen groep
Beeld: ©DJI

We hebben momenteel meerdere vacatures. Zo zoeken wij nieuwe collega’s voor onze afdeling Veiligheid (complexbeveiliger) voor de leefafdelingen (Penitentiair inrichtingswerker, en op de arbeid (arbeidsbegeleider)

Tijdens de wervingsdag vertellen we je alle ins en outs van deze functies en laten we je de omgeving zien waar gewerkt wordt aan een veilige samenleving. De dag biedt volop mogelijkheden om de PI Krimpen van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. Zo krijg je een goed beeld van werken in de gevangenis.

Meer informatie over deze functies lees je in onze vacatures op werkenvoornederland.nl.

Mocht je gelijk al enthousiast zijn en jezelf herkennen in de gevraagde ervaring en opleiding dan kun je via de website gelijk solliciteren (werkenvoornederland.nl).

Aanmelden wervingsdag

Heb je belangstelling voor de wervingsdag? Aanmelden kan tot en met 17 juni.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar Werken@dji.minjus.nl.

Vermeld in je e-mail:

  • Naam en woonplaats
  • Voorkeursfunctie(s)
  • Vooropleiding (welke diploma’s je hebt)
  • PI Krimpen

De wervingsdag

De wervingsdag vindt plaats in de PI Krimpen aan den IJssel, Van der Hoopstraat 100 in Krimpen aan den IJssel.

Meer informatie over deze dag word je na je aanmelding toegestuurt. We kijken er naar uit je te ontmoeten en je alles te vertellen over het mooie werk dat wij doen in PI Krimpen!