DJI start wervingscampagne ‘Er zit meer achter werken bij DJI’

Vanaf vandaag is de landelijke wervingscampagne van DJI live. Deze campagne nodigt uit om te ontdekken wat werken bij DJI betekent. De wervingscampagne is nodig om nu en in de toekomst voldoende en gekwalificeerd personeel aan DJI te kunnen binden. Dat gebeurt met een video, een nieuwe werkenbijdji.nl website en diverse uitingen op social mediakanalen en online tv.

Campagne DJI
Beeld: ©DJI

Kern van de campagne is uitleggen dat werken bij DJI bijzonder is. Het werk vraagt soms veel, schept een speciale band en is zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar wat wij doen is ook wat onzichtbaar voor mensen buiten. Wat speelt er achter die muren, achter de tralies, achter de deuren? Er zit meer achter iemand insluiten. Het is werken mét mensen en ze beter naar buiten laten gaan dan dat ze binnenkwamen. Je leert je oordeel thuis te laten. Je snapt dat iedere dag maatwerk is. Die uitdaging is niet alleen jouw verantwoordelijkheid, het is je vak.

Sterrencast van eigen medewerkers

Vol trots spelen onze eigen mensen mee in de wervingsvideo, die laat zien dat we werken aan veiligheid door stimuleren van positieve verandering met kleine successen, in een gesloten setting. En dat het een serieus vak is. DJI is ook een plek waar je wat kunt bereiken. Voor de samenleving. Voor de mensen die binnen zitten en hun naasten. En zeker ook voor jezelf. Dat is werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen. We zijn met ruim 16.000 collega’s verspreid over 50 locaties in het land en bij de landelijke diensten. We doen werk dat we met trots laten zien.

Nieuwe website

Er is ook een nieuwe website, speciaal over het werken bij DJI en is nu te bezoeken via  www.werkenbijdji.nl. Hier staan vele ervaringsverhalen van DJI’ers, alle organisatieonderdelen staan er gepresenteerd en natuurlijk zijn de vacatures hier te vinden.

Bekijk de campagnevideo.