DJI biedt ondersteuning bij cold case campagne

De politie heeft DJI deze zomer verzocht om gedetineerden actief te betrekken bij een campagne rond een cold case. Het gaat om de dood van Hannie Bakker (68) uit Winkel (Noord-Holland), in de hoop dat dit bruikbare tips oplevert om de zaak op te lossen. Hier geven we graag gehoor aan door in de week van 21 november een flyer over de cold case te verspreiden onder alle gedetineerden in het land.

Wie bracht Hannie Bakker om het leven
Beeld: ©DJI

De cold case

De zaak speelt zich af op Koningsdag 27 april 2017 in Winkel. Hannie Bakker wordt die ochtend door haar dochter ernstig gewond gevonden in haar huis aan de Limmerschouw. Er is braakschade en het huis blijkt te zijn doorzocht. De politie houdt er dan ook rekening mee dat Hannie ’s nachts een confrontatie heeft gehad met één of meerdere inbrekers of woningovervallers en daarbij is mishandeld. Hannie komt niet meer bij bewustzijn en overlijdt op 9 juni aan haar verwondingen.

Voor meer informatie zie: www.politie.nl/hanniebakker

Flyer cold case Hannie Bakker
Beeld: ©DJI